Dag 10 – Det här får mig att gråta

Egentligen ganska mycket faktiskt. Alltså jag har väldigt lätt för att gråta. Jag gråter när jag ser film, jag gråter till böcker, jag gårter när jag blir för arg, jag gråter (ganska uppenbart) när jag blir ledsen. Jag gråter som sagt väldigt ofta och jag har ganska svårt att säga en specifik sak. Ni får nöja er med det här :)

NYTT STÄLLE!

KLICKA KLICKA KLICKA!!!! ska testa att blogga på soclog ett tag och se hur det känns ;) Klicka på min länk för att fortsätta följa mig :)

Söndag... söndag

Okej söndag idag. farmor med familj kommer och hämtar Hugo. Skönt med lite egentid bara hemma. Mormor hade inte plutt i natt för hon kände sig inte helt bra, så det får bli en annan dag, eller snarare natt ;) Nu ska jag göra absolut ingenting, eller ta hand om hugo när han behöver det men det behöver jag inte göra så länge för vid halv 12 ungefär kommer dem. Nu ska jag tydligen fixa av i storarummet. Hörs ;)

Sallad utan bröd

Idag åt jag en sallad frå pizzerian och man får alltid ett jättegott bröd till. Det är typ därför man köper salladen, för brödet. När jag kom hem och packade upp min sallad, gissa vad som inte låg i påsen? Jo det übergoda brödet som var anledningen till att jag köpte salladen.... Det sög big time!... Nu är jag bitter över det och över att det kliar i mitt öga men jag kan inte klia tillbaka för jag har citron på mina fingrar, som jag faktiskt inte för tillfället okrar gå och tvätta bara för att klia mig i ögat. Hugo åker runt i sin gåstol och är glad :)

Jag vet inte

Jag vet helt ärligt inte om jag diggar blogg.se jättemycket längre. Kanske är det så att jag ska byta.... Hm... Jag får fundera på det faktiskt. Jag vet inte.... Men jag säger till... Jag lovar.... Antingen märker ni ingen förändring, eller så gör ni ;) Ja ja... Fast det blir lite jobbigt. att bara allt som jag haft här försvinner då. Kanske ska jag spara allt i ett dokument, så att det alltid finns kvar. Eller så tar jag inte bort bloggen utan kan gå in och läsa när jag vill.... Jag vet inte.... Vi får se.....

Dag 9 – Om jag skulle byta utseende med någon, skulle jag byta med...

Okej, helt ärligt nu tänker jag ge er en länk till denna tjej. Såg henne på framsidan på blogg.se och blev verkligen såhär wow! så skulle jag vilja se ut. Fast jag tror egentligen att de jag mest vill ha är hennes hår. Kan bli så himla avundsjuk på folk med långt blont lockigt hår. Ja ni fattar. Ja jag skulle ju inte tacka nej till hennes kropp och det heller. Men som sagt. Kika in här :)

seg lördag

Jaha, lördag idag. Den nya bilbarnstolen sitter nu i bilen och det känns bra. Känner mig trött och seg, håller jag på att bli sjuk kanske? Hugo ligger och sover gott i sin vagn i alla fall så det blir att bara ta det lugn nu ett tag till han vaknar. Sen blir det gos och lek med lillplutten. Egentligen vill jag åka och hämta ut ett paket idag men det får nog bli en annan dag. Ja ja känner mig inte helt sugen på att skriva nu så det får räcka så. Imorgon ska hugo träffa farmor och alla där :) Trevligt för honom och trevligt för mig med egentid. Inatt ska även mamma vara snäll och låta mig sova hela natten utan att bli störd av hugo. Undra om det är så att hon tyckte det var ganska mysigt att sova med hugo? ;) Ska i alla fall bli skönt att få sova en hel natt. Ska lägga mig tidigt i kväll med andra ord ;) eller ja det beror väl på om hon har lust att ha hugo på kvällen med:)

Dag 8 – Den frisyr jag trivs bäst i

Denna frisyr helt klart :) sidecut ska det vara :)

Lite för tidigt

Ska till min syster idag och vi åker hemifrån halv 8. Det var nästan så att jag tänkte ställa in alltihop och ligga kvar i sängen och sova. Men som tur var gjorde jag inte det. Fast jag har god lust att krypa ner bredvid min lilla bebis igen och bara sova. Sängen lockar men en morgon på väldigt länge kanske jag ska klara att vara uppe? Jag tror i alla fall att jag ska satsa på det. Nu tänker jag dock inte skriva mer, utan klä på mig och fixa. Även väcka lillplutten. Hejdå

Dag 7 – Detta ångrar jag

Den var lite svår faktiskt. Alltså visst det finns saker jag ångrar, men de sakerna har ändå tagit mig dit jag är idag och jag ångrar inte att jag är där jag är idag och då kan jag ju inte heller ha ångrat det som har gjort att jag är det heller.... Men en sak som jag ångrar är att jag inte stred mer för att hålla kontakten med oskar undre graviditeten. Nu gjorde jag ingenting, bara lät honom glida undan. Det ångrar jag.

Går åt rätt håll

Han är svårsövd, det var det enda inatt. Somnade lite sent men det ser vi till att det inte blir av ikväll. Ikväll blir det att sova senast 10 för hugo. I natt så vaknade han tio över 4 och åt och 20 i åtta och åt. sen gick vi upp klockan 9. Hela natten sov han i sin säng :) Kanske, kanske blir det fölk av hugo med ;)

Dag 6 – Min favorit bok / film

Min absolut bästa bok jag läst är nog, Som jag vill vara eller Syskonkärlek av Katarina von Bredow. Min absolut bästa film jag sett är antingen Stolthet och fördom eller Dear John. Svårare än så är det inte ;)

svar till anonym

"Vad jobbigt det lät, men du är väldigt duktig!
En fråga bara: Hur vågar du ha Hugo i sängen, jag skulle liksom vara jätterädd att typ mosa ungen om den låg bredvid mig eftersom de är så himla små, om man rör sig mycket i sömnen och så?"
.
Alltså jag tänkte precis likadant innan jag fick Hugo. Att shit jag som rör på mig så mycket i sömnen, jag kommer aldrig våga ha honom i min säng. Dock redan på bb så sov vi i samma säng. På BB så sov han på min mage, och jag lite löjlig orolig nybliven mamma sov med sängen upphöjd vid huvudet(nästan så att jag satt) så att han inte skulle få allt sitt blod i huvudet. Sen när vi kom hem så sov han bredvid mig i sängen får att han skulle få amma när han ville. Nu sover han inte i min säng så ofta, bara ibland när han är himla krånglig. Men man rör inte på sig så att man lägger sig på sitt barn, man bara gör inte det. Och nu är han ju ändå ganska så stor. Det var en person som sa till mig "För du tror att ditt barn bara kommer ligga helt still och inte börja veva eller låta om du håller på att lägga dig på honom?" Faktiskt ganska sant, barn rör ju också på sig och är väldigt duktigt på att säga till när något är fel så varför skulle de inte göra det när man sov ;)

Dödligt vapen

Hela dagen igår var fruktansvärt jobbig. Huvudet bultade trots tabletter. Antagligen kände Hugo av detta och var jobbig och gnällig hela dagen. Han sov 4 gånger på dagen, han brukar sova 2. Dock lyckades han vara trött, grinig och kinkig i alla fall. Skönt med kväll tänkte jag. Skönt att få gå och lägga sig och sova. På natten sover han ju i alla fall ganska bra. Nej då inte i natt. Det tog lång tid att få honom att sova, när han väl hade somnat så sov han väldigt ytligt och vaknade till var 5:e minut. Äntligen somnade han i alla fall.... För ett tag. Nästa gång var det gallskrik och inget som hjälpte. Skrek och skrek  jättehögt och konstant i 10 minuter. Lyckas få honom att somna, ligger och snyftar i sömnen. Mamma tycker synd om sin lilla plutt. Lägger sig och sover...... KABOOM, gallskrik igen... Lika ledset och ihållande gallskrik som förra gången. Går runt, försöker trösta, skriket varar endast 5 minuter denna gång. Lägger ner honom i sängen, han somnar, snyftar i sömnen. Jag sätter mig på sängen, kollar klockan, 01:54.... Oj han kanske var hungrig denna gång. Bestämmer mig för att känna mig duktigt som fick honom att somna om istället för att känna mig dålig som inte gav honom mat. Halv 4 vaknar han nästa gång, ledsen men inte lika högt skrik. Äter mat, nästan hela flaskan och somnar om. Sover till 7, vaknar äter igen och somnar om. Mamma vaknar vid 8, hugo vaknar ett tag. Jag flyttar över honom till min säng och så sover vi till tio i 10. Bästa tiden på dygnet som min son sover är på morgonen, synd bara att han måste börja på dagis....

Barnslig lycka

Sitter framför datorn med Daughtry och försöker få tillbaka känslan jag hade i lördags kväll. Att sitta i en busskur tillsammans med älskade, barnfri, och se hur snön sakta faller till marken. Gatlyktornas sken gör himlen orange. Snöflingorna blir större men de faller fortfarande långsamt neråt. Jag skuttar ut ur busskuren, ställer mig, tittar upp mot himlen och bara står. Sedan öppnar jag munnen för att fånga snöflingorna. Att bara stå där i ute i snön och titta upp på den stora snöfyllda oranga himlen och hålla om min underbara gjorde mig så otroligt lycklig. Så där barnsligt lycklig när det faktiskt inte fanns ett enda bekymmer i livet, och man går och längtar efter snön och så vaknar man påä morgonen och marken är vit. Ungefär så lycklig kände jag mig. Att sedan se bussen bromsa in och sätta sig på den förstörde ingenting, jag är en människa som trivs på bussar och tåg. Att sitta och hålla någon i handen och få en puss då och då gjorde bara bussresan bättre. Hela kvällen levde jag i ett lyckorus tillsammans med Oskar.
-
Vi sitter i södertälje syd och väntar på tåget. Jag lutar mitt huvud mot din axel. Vi sitter tätt intill varandra, musik i våra öron och en känsla av sorg, oro, trygghet och lycka blandas. Det finns saker, saker vi pratar med varandra om i tysthet. Saker som måste sägas men som ingen av oss verkar hitta orden till. Men vi klarar det, vi klarar vad vi vill. Vi pratar när vi behöver om precis det vi behöver. Om inte han hör spelar mig ingen roll, jag får det sagt. Och samma verkar det vara med dig. Alla ord i världen räcker inte alltid till för att säga det som måste sägas. Men vi klarar oss, vi kommer övervinna allt. Jag älskar dig mest av allt i hela världen och den tysta kommunikationen som i alla fall jag bedriver fungerar alldeles utmärkt. Några tårar rann ner för min kind och fastnade i din rock på södertälje syd. Tårar av det som var och tårar av trygghet. Med dig känns allt så bra och jag vill att det ska vara så för evigt. <3


Vända på dygnet

Ibland känner jag mig som en lite misslyckad mamma. När sonen somnar först vid 12 och inte alls har någon lust att vakna halv 10 på morgonen. Men då kan jag trösta mig med att han är sjuk och behöver sova så mycket mer på dagen en annars och då är han ju inte trött lika tidigt på kvällen som vanligt. Men jag önskar att han kunde vara sjuk men behålla sin sovrutin på kvällen som vi så fint hade jobbat in. Somna vid halv 10, 10 och sedan gå upp senast 9. Det känns som en bra deal men sen blev han sjuk. Och nu är det inte en bra deal för Hugo. Ta en lite tupplur vid 8, vakna igen kvart i 9 och sen gå och lägga sig vid 12, det låter väl bra? Nja... men vi får jobba med det när han är frisk igen :) Idag blir det egetmys med finaste. Fick spontant barnvakt av mormor över natten så det blir himla trevligt :) NU ska jag ta hand om min gosse, hejdå :)

Dag 5 – Något jag inte gillar

Något, alltså singular, alltså en. En sak jag inte gillar, oj! Hm, ska jag vara så här klassisk och ganska oegen och skriva "falska människor" eller ska jag försöka komma på något lite mer udda? Vi Kör på udda, eller inte udda precis men dåligt! Det är nu typ 3 helger i rad som min fina kommer att vara upptagen. Så jag gillar inte att vi typ inte kommer att ses på en månad.... eller jo kanske ett tag på onsdagarna men annars nej... Det suuger massor faktiskt! Så något jag inte gillar är att jag inte kommer träffa finaste på jäääääätte länge! :( <3

Dag 4 – Mina passioner

Ja vad har jag för passioner egentligen? Choklad, seriöst det typ bästa som finns <3 Det är väl det enda som ploppar upp i mitt huvud som en ytlig och fysisk passion, sen är det ju så klart min familj, men de är ju emetionell och känslomässig passion.. Så det får bli mitt svar; Choklad och min familj <3

Sjukling

Min gosse är sjukling fortfarande. Jag som precis hade börjat försöka ge honom nattrutiner att sova hela natten utan att käka. Ett tag var han nere på att inte äta på "natten" han åt endast en gång innnan vi skulle gå upp. Nu blir det två gånger och jag tänker inte neka honom det för vätska är viktigt när man är sjuk. I natt sov han dock kvar hela natten i sin säng, så lite kan jag allt :D Ska börja införa gröt på morgonen för min fina bebis, så nu blir det blöjbyte och sen gröt för plutten :)

svar till anonym

"Så du ser inte din son som en biologisk familjemedlem?"

Jo, klart att jag gör :) Känns bara lite onödigt att skriva upp honom flera gånger. Han är ju min son, och han och hans pappa är min närmsta familj därför fick han stå först :)

Dag 3 – Det här åt jag idag

Idag har jag ätit två smörgåsar, pyttipanna med ett ägg och pannkakor. Mer än så blev det visst inte här ;)

Vidrig kvinna!

Klicka på denna länk och läs vad denna hemska människa har att säga! Hon hatar verkligen pappor!

Hoppsan

Det gick inte bra det här. Vi kom i säng sent, och sen kom vi upp sent. Det ska inte hända igen.... Måste gå upp tidigare. Dock sover ju min lilla plutt mycket bättre på morgonen än på natten så det är svårt att låta bli att sova när han sover som bäst ;) För övrigt är det här inte roligt längre.... Jag saknar oskar som en tok! Han sitter hemma hos sig och är sjuk. Jag sitter hemma hos mig och tar hand om min sjuke son. Jag tycker att båda kan vara på samma ställe så att jag kan ta hand om dem båda ! <3 Hoppas hoppas att oskar är frisk på söndag i alla fall, annars kommer jag på riktigt bli lite ledsen. Ja ja jag vill ju inte att hugo ska bli mer sjuk så det är väl bara att stå ut...
<3

Skit oxå

Ikväll gick det inte lika bra att få honom att sova. Var helt säker på att han skulle somna vid halv 8 och sedan vakna. Men icke. Han låg i vagnen ett tag och myste, och vem sitter fortfarande uppe? Jo Hugo. Ja ja, det är bara att försöka få honom tidigare i säng imorgon igen. Han håller även på att bli sjuk igen, var lite hes i morse när vi klev upp, dock är det bättre nu så får hoppas att det bara var någon efterheshets grej ;) Nu blir det antingen film, eller utgång med hundarna och sen sova. Får se. God natt i alla fall :D

Dag 2 – Min familj

Min närmaste familj består av min underbara pojkvän Oskar och vår fina son Hugo. Men nu är det ju kanske min biologiska familj men pratar om och då är det ju mamma, pappa, storesyster 1 och storesyster 2, storebror 1. Sen har jag två hundar; Gemma och Skrället. Sen har jag ju hela min svärfamilj med, den ni ;)

God morgon

Igår gick det faktiskt inte så bra. Hugo sov förvisso från kvart i 9. MEN.... till kvart i 11 på kvällen..... Sen var han vaken ett tag, åt mat och sov i ungefär en kvart till.... Sen låg vi uppe i min säng och försökte sova, och då tog det drygt en halvtimme att få honom att sova.... Men nu var vi uppe kvart över 8 och ikväll ska vi satsa på att somna vid 9 igen, så är de bara ;) Och han vaknade inte en massa gånger av att ha tappat nappen utan vaknade endast då han skulle äta ;) Och då åt han bara 90 ml båda gångerna. Det börjar arta sig med maten. God morgon alla glada :)
tänkt när han var så här liten <3

nej men oj!

vem sover nu? Jo min lilla Hugo :) Hoppas bara att han fortsätter sova för kvällen nu, det vore skönt faktiskt. Då vet jag hur jag måste göra för att få in plutt på rätt rutiner. Han får inte sova efter 5 om han ska kunna somna vid 9 på kvällen. Får se om det går som jag vill. Sen är ju planen att han ska somna tidigare sen men känns som en bra början om jag fick honom att somna kvart i 9 och han kommer sova fram till i natt när han ska äta mat. Vi får se hur det går. Kanske är det så att min lilla plutt bara ska sova en gång per dag och sova ganska länge? Nu sover han en gång på förmiddagen i typ en timme, och sen en gång på eftermiddagen i typ en timme. Men mellan dessa sovturer som bara går typ 2 timmar så är han jättetrött och gnällig. Vi får se, en sak i taget, och det är somna tidigare på kvällen ;)

Hugo

Han är en ganska trött bebis han, men vet ni vad? Han har nu 4:a tänder. Gossen börjar bli stor han! Det var väl egentligen vad jag hade att skriva om Hugo just idag. Eller kan skriva lite mer. Han börjar bli bättre på natten, vaknade endast när han skulle äta inatt inte en massa gånger för att han inte hade nappen i munnen. När han blir frisk så ska jag få honom att inte heller äta på natten. Men jag tror nog att det tar en vecka till eller så :) Sen måste jag få pappa att åka till jarbells med mig idag oxå för mammas paket har visst kommit ;) Trevligt trevligt. Känner mig lite hungrig, kanske ska man ta och äta lite ;)
saknar min plutt! <3

Dag 1 - Om mig själv

Ronja är jag, född 93. Allt jag hade skrivit försvann, så måste börja om. Jag älskar min son över allt annat och min underbara pojkvän kommer inte långt efter. Jag är för närvarande mammaledig men annars så går jag omvårdnadsprogrammet och har sista året kvar. Känns lite konstigt att ta studenten 2 år efter dem jag började gå i skolan med, nu undrar ni säker vad jag pratar om. Jo, jag började första klass när jag var 6 år, alltså jag har alltid gått med 92:orna. Sedan när jag valde gymnasium så vade jag media, big NO NO, alltså inget för mig. Valde omvårdnad året efter och kom in. Alltså började jag 1:an på nytt och trivdes massor. Sen gick jag och blev gravid, och nu kommer jag ta stundenten med 94:orna. Så kan det ju faktiskt gå ibland.. Jag är en person som älskar att skriva, dock får jag min bästa inspiration när jag inte mår som bäst. När jag träffarr nya människor så blir jag ganska reserverad och tillbakadragen, det är dock något som jag försöker jobba bort varje dag, och det går faktiskt ganska bra. Sen är jag även envis, dock ska ni vara glada att jag inte är lika envis som när jag var liten, då om jag hade varit det idag hade inte en männsika kunnat umgås med mig ;) För övrigt är jag nog en ganska glad och trevlig person, lite försiktig men jag känner att det kan jag leva med. Det behöver ju faktiskt inte vara något dåligt. Jag är och har alltid varit en hemmasittare, alltså jag sitter mycket hellre hemma en fredagskväll och tittar på något bra på tv tillsammans med familjen än drar ut och festar eller något. Hemmamys for the win <3

imorgon

så börjar jag med denna, kändes faktiskt himla trevlig så nu kan folk få veta lite ;) det ni ;)
Dag 1 - Om mig själv
Dag 2 – Min familj
Dag 3 – Det här åt jag idag
Dag 4 – Mina passioner
Dag 5 – Något jag inte gillar
Dag 6 – Min favorit bok / film
Dag 7 – Detta ångrar jag
Dag 8 – Den frisyr jag trivs bäst i
Dag 9 – Om jag skulle byta utseende med någon, skulle jag byta med...
Dag 10 – Det här får mig att gråta
Dag 11 – Min favoritsport
Dag 12 – Något jag saknar
Dag 13 – Mina favoritskor
Dag 14 – 2 personer som är väldigt viktiga för mig
Dag 15 – Något som är väldigt viktigt för mig
Dag 16 – En plats jag vill besöka
Dag 17 – Min önskelista
Dag 18 – Mina styrkor
Dag 19 – Favoritmotto
Dag 20 - Mina drömmar
Dag 21 - Min favoritårstid
Dag 22 - Min favoritartist
Dag 23 - 10 saker jag vill göra innan jag fyllt 30
Dag 24 - Om jag vann 10 miljoner
Dag 25 - Min drömresa
Dag 26 - Något jag önskar jag gjorde oftare
Dag 27 - Min favoritlåt
Dag 28 - Min favoritplats
Dag 29 - Mina rädslor
Dag 30 - Min högsta önskan

Massa grejer

Okej, för det första, mamma blir 47 bast idag:D Grattis på henne :D Idag är det måndag och ny vecka. Det betyder att vi ska försöka få in lite vettiga rutiner på gossen. I morse gick vi upp kl 8, så att vi ska kunna gå och lägga oss tidigare på kvällen, typ 8 vore ju inte helt fel ;) Andra grejen är att jag någon gång under denna vecka måste ringa ett jobbigt samtal. Eller jobbigt, jag tycker alltid att det är jobbigt att ringa xD Men jag måste ringa kommune för jag måste ju ha råd att ha gossen på dagis ett år när jag går i skolan och inte har en egen inkomst att betala dagis med. Och det känns ju faktiskt bäst att bara ringa och kolla sånt tidigt. för man får söka dagis tidigast 6 månader innan.
För övrigt verkar Hugo må bättre idag med, men hans pappa har jag inte hört något av. Men den sjuklingen ligger (förhoppningsvis) och sover så han blir frisk snabbt<3 Hugo är en jättetrött son just nu, men känns lite vettigt om han är uppe i alla fall en och en halv timme på morgonen innan han sover ( en kvart kvar) ;) Nu ska jag ta hand om pluttis som nyss satt hos mormor  :) TJING *_*
så glad är han nu typ ;)

saknar min fina <3

Hugo verkar må bättre idag, skönt det! <3 Men med min fina oskar är det sämre :( Han har gått och blivit sjuk, det suger stenhårt för det är troligen en hel vecka kvar till vi ses då.... INTE okej! :( Har inget vettigt att skriva så... hej svej! :)

hemma igen

Nu har jag kommit hem, ätit tårta, sovit med min son och nu sitter jag här. Det gick inge bra att vara hos farmor igår, för hugo blev sjuk, troligen öroniflammation. Så nu blir det alvedon och nasspray för att se om det går över. Om han inte är bättre blir det vårdcentralen på måndag.... Hade tänkt skriva ett lång och fint inlägg om att det är skönt att det finns så många som kan ta hand om hugo och som gör ett så finfint jobb med Hugo, men jag känner mig så himla trött så det blir en länk och ett stort tack till farmor :D
<3

Iväg

Idag ska jag bort, min lilla plutt ska sova borta för första gången i sitt liv, hos farmor dock(hon bor inte så långt bort) Så det kommer gå toppenbra, men lite orolig är man ju alltid. Det är en sak att vara borta och ha lilla plutten hemma. Men nu ska jag sova borta och han ska sova borta. Men han är i goda händer min lilla bebis :)
Och angående blåsorna på snoppen har han först fått herpes i munnen och haft fingrar i munnen så som barn alltid har. Sen så har han så fort blöjan åkt av, dragit sig i snoppen. Så det var virusblåsor, men inte vilka som helst, utan herpes på snoppen. Stackars barn... Fast han verkar inte lida sådär hima mycket vilket är tur. Jag får ju herpesblåsor kring munnen och i näsan när jag är förkyld, men de gör inte ont, vilket herpes brukar göra. Så det verkar som han har fått det smärtfria herpesblåsorna som sin mor ;) Nu ska hunden klippas, hej ! :)
<3

BVC

Idag blir det BVC för att kolla upp hugos blåsor, tänk om det inte är virusblåsor lix? Ja ja, inget att gräma sig över, får ju reda på det idag :) Idag blir det även ut och salta i backen så man tar sig med bilen, sen blir det oxå att jobba "klart". Känns ganska döfött att försöka tvinga fram något mer här så ni får nöja er med detta till jag har kommit på något vettigt att skriva. Hej så länge

Duktig

Nu har jag varit himla duktig. har varit ute på promenad, jobbat, tvättat och gosat med min gosse. DUKTIGA jag! :) Nästa gång Hugo sover ska jag duscha och jobba lite mer, är snart typ klar. Ganska så skönt. Trevligt med extra pengar, men inte så trevligt att jag tänker göra detta igen... Himla segt var det ;) Men men, lärorikt med :) Känner mig sugen på godis, men nu ska jag inte äta massa onyttigt, jag har ju gått en promenad, då måste man ju upprätthålla det bra :)

Onsdag

idag är det onsdag och jag har redan varit duktig, jag har satt igång en tvätt :) Sen mer idag blir jobb, gulla med hugo, fixa tvätt och förhoppningsvis en promenad med :) Känns som en bra dag :) Nu försöker jag även få hit min älskade oskar<3 får se hur det går xD Ja nu ska jag nörda mig lite innan jag börjar med allvaret ;)
saknar min finfina!

värsta med praktik

Det värsta med att Oskar är på praktik är att han inte har telefonen på sig och kan messa med mig, jag menar tiden utan honom känns så mycket värre när han inte kan smsa. :( Så alla dagar kommer känns så mycket längre nu.... får väl hitta på saker att göra, tråkiga saker som ändå fördriver tiden. Jag saknar min finaste som en tok, och då var det i söndags vi träffades..... Ikväll får vi se om vi har samma tur med läggningen som igår, sova vid 9 halv 10 och denna gång kan vi ju testa att sova hela natten oxå, det vore skönt!

Jobbig natt

Var på vårdcentralen igår och kollade sonen, han har som sagt svamp i munnen plus virusblåsor, så inte konstigt att nappen är tråkig att ta :( Igår kväll somnade han tidigt, halv 10 det var skönt. Dock var inte natten lika rolig... Han sov jätteoroligt och vaknade hela tiden... Så känner mig lagom pigg nu. Sen vaknade han kvart i 9 och nu sover han igen. Min stackars lilla plutt :( Idag blir det att göra klart det sista inom jobbet och sen slappa, kanske till och med sova middag, eller ta en promenad. Vi får se. Idag börjar finaste sin praktik och det känns trist. Dock träffas vi på fredag om allt går som man kan önska. Nu är det dags att gå ut med hundarna, hejdå.... Jag känner mig ganska opepp på allt...
...

God morgon alla

Gud vad irriterande det är när väckarklockan inte ringer fast man ställt den.... Suck, skulle gå upp innan 8 så jag någon minut innnan min klocka slog 8 kunde ringa vårdcentralen så jag kunde få en bra tid idag, men nej då, 10 över 8 väcker sonen mig av att ligga och knorra, gud vad irriterad jag blev. Bara att ringa då, men nu kommer de ringa upp mig 20 över 9, känns dock lite segt. Försökte även väcka min son, men när han inte vill vakna är det som att försöka väcka en sten. Så bar ner honom till vagnen och nu ligger han där och kanske håller på att vakna :)
Glöm inte att ställa era frågor i min frågestund :) Ha en bra dag
<3

Frågestund låter bra

Okej, jag tänkte att en liten frågestund låter faktiskt bra, så nu kör vi en :) Fråga på, ni har till imorgon kväll på er att fråga :) Så frågafrågafråga, frågor är kul, kommentarer är kul :) Så var nyfikna nu, eller något ;) God natt :)
Vi på nyår :)<3

svar till anonym

"Hejsan!
Jag har en liten fundering, jag förstår ju att du älskar Hugo, såklart, men tänker du aldrig att det är lite typ jobbigt med honom också, och att du känner att du gärna skulle vilja gå ut och göra sånna saker som du inte kan göra nu när du har Hugo? Hoppas att du inte tar illa upp av frågan. Kramar :)"


Klart det blir och jag tog verklgen inte illa upp av frågan ;) men jag har ju valt att ha det så här så då blir det ju inte lika jobbigt. Jag menar, min son är det bästa som finns och jag vill ju ta hand om honom. Men ibland vill jag roa mig och då finns det massa människor i hugos och mitt liv som kan och väldigt gärna vill passa honom, så egentligen är det inte ett så stort problem :)älsklingarna

Nu är båda mina älsklingar på samma ställe :) Min stora älskling står just nu och fixar iordning laxen till middagen, vilken tur att min man tycker så mycket om att laga mat ;) Min lilla älskling sitter i stolen och gnäller, men han är sjuk, så då får man det. Som man får äta maräng när man är sjuk, det gjorde plutt igår, det var gott :)

ont i halsen

min lilla plutt är fortfarande jättehes :( igår vägrade han att somna, tror det var för att halsen gör ont. Låter man som han gör nu så borde halsen göra himla ont. så är han fortfarande lika hes på måndag blir det att ringa vårdcentralen så de kan kolla på honom, han har varit hes sedan i onsdags :( Nu sitter han i mitt knä och är jättetrött, men han börjar gallskrika när jag lägger ner honom, stackarn. Igär var han vaken från klockan 5 på eftermiddagen till ca halv ett på natten för att han ägrade somna :( pluttis <3
försöker även få min man(som åter har börjat blogga) att vilja komma hit och umgås med mig och hjälpa till med sin son<3 puss

lugn och ro

sonen sover som en gris! han behöver det. De senaste dagarna har vi inte varit hemma och i onsdags kväll blev han jättehes, så istället för att måla igår åkte vi hem så plutt fick vila. Han sov till och med i mammas säng inatt, det var dock för att det var endast så han somnade och fortsatte sova, egna sängen var tydligen bläää xD Känner mig ganska seg och trött, men inte som igår, då var jag död xD Vi får se hur gossen gör idag, om han tänker sova hela dagen eller om det kanske går för sig att vara vaken ett tag i alla fall.
Jag saknar oskar så det gör ont, trots att vi sågs igår. Jag älskar honom verkligen och det är så att jag vill vara med honom jämt. Dock går han på praktik i 5 veckor, så då lär vi inte ses så mycket :( eftersom praktiken kommer att vara i huddinge kommer han typ bo hos sin syster hela tiden, jag som vill träffa honom hela tiden ! <3 Gud 5 veckor är lång tid! :( <3
mina fina som sover <3

Ny dag

Nu precis efter detta inlägg ska jag hoppa in i duschen för jag är äcklig xD sen blir det att packa och fixa grejer för idag ska det målas om på bob och efter det blir det hem till oskar och sova där :) En riktigt trevlig dag med andra ord <3 Har inte så mycket mer att skriva eller berätta, imorgon blir gossen 7 månader och märkte hans tredje tand igår kväll, han börjar bli stor :)
han har en tuff mössa ;)

2011-2012

2011 då var alla konstiga tankar borta, allt var bara bra. Jag sket i alla som tyckte jag var dum i huvudet som skaffa barn och vara bara glad. Jag gick i skolan och jag gick på min praktik. Sonen föddes 4 juni 03.26 och måndagen inna var sista dagen jag gick i skolan och första dagen efter min praktik. Jag ägde! Livet rullade på, jag tog kontakt med hugos pappa och hans familj. Nu är jag och hugos pappa tillsammans och jag älskar honom så oerhört. Han har träffat sin släkt på pappas sida, och jag misstänker att när sonen blir äldre kommer farmor och mormor slåss lite om vem som ska ha honom på helg, det trodde jag inte från början, men det är bra mer än bra. Det är toppen.
Livet leker och det känns så himla bra, Dock blir livet snart som förr, dagar bara hemma. Ganska skönt egentligen, men kommer sakna min Oskar väldigt mycket som ska ut på praktik i 5 veckor och kommer knappt ha tid. 5 veckor det är en ganska så lång tid faktiskt, men kanske går det fort :) Snart är det dags att börja söka dagisplats med, och ringa soc. Ja lite att stå i har jag sen fram över, men det tar vi då. Nu tänker jag bara njuta av livet och vara glad :)

2:a januari

Idag är det månad, 2:a januari. Nu är jul och nyår slut, det betyder slut på alla onyttigheter med. Känns bra faktiskt. Nytt år, nu ska jag bli slim. Jag behöver gå ner i vikt, faktiskt, mina graviditetskilon + en del till, men det ska gå, det kommer att gå. Så idag kommer det att bli vågen för att se hur många läskiga kilon jag gick upp över julhelgen ;) Hade ju gått ner 5 kilo innan jul ;) haha fast vägde mig nu och såg att jag väger samma, jag har alltså denna jul inte gått upp något, det är nice sak jag be att få tala om :) Nu startar måndagen med jobb, hejdå :)

RSS 2.0