TACK

Tack oskar (: nu behöver jag knappt jobba! (: SWEET!
<3

duktig

Jag har varit duktig idag och gjort lite på min powerpoint ;) haha nästan klar. Fast har inte cheklistan så har ingen aning om jag har gjort saker jag måste ha gjort xD men vafan ofka bry sig.

Jag är trött på denna dag, jag är trött på denna vecka, jag vill ha lov nu!

saknar

Jag saknar ingen och inget just nu. Det är en skrämmande känsla faktsikt. Det är inte jag, det är inte Ronja

Maybe it’s not enough

Glittret i lampan simmar runt som miljontals spermier, eller varför inte om nu hjänsceller simmar. Glittrer simmar runt i blå vätska och gör att min vägg ser ut som ett hav när man kollar under vattnet när solen lyser. Det är vackert, fridfullt. Om man tittar när på bara en glitterbit så ser man en röd luddig kant runt den silvriga glitterbiten. Gör ett försök i att rensa mina tankar, genom att titta på lampan.

Ur högtalarna strömmar Road salt med Pain of Salvation, den är bra. Låter är vacker och sorgsen på samma gång, den får mig att bli lugn, slappna av. Vet inte vad det är men har ingen lust med något, ligga i sängen och stirra upp i taket kan ju möjligen vara ett alternativ. Det är inte så att jag är halvt deprimerad eller så, jag har bara ingen lust.

Imorgon

Imrgon ska jag till skolan, vill verkligen inte! Alltså känner verkligen verkligen verkligen inte för att åka dit. Vafan, vill ha lov nu! Men får väl stå ut i två veckor till. Men gah blir tokig. ORKAR INTE!

Tankarna flyter ihop medan musiken strömmar ut ur högtalarna, vad är det jag egentligen tänker? Hur ska jag göra för att focusera? Allt känns så förvirrat så konstgjort på något vis. Hur ska jag veta vad som är sant, när jag inte ens vet vad som inte är?

SOOL

Okej känner mig på lite bättre humör nu faktiskt ;)
En hel helg med the sims och hundpassning gjorde nog susen ;)
Har passat på att sola idag med, de va skönt, satt ute ungefär en och en halv timme ;) Nu börjar jag faktiskt bli lite brun xD haha;)

Tänker fortfarande på dig, så klar, men inte på samma smärtsama sätt, du finns där, i bakhuvudet och jag kan plocka fram dig när jag kan kontrollera mig själv.

inte där jag vill vara

Jag är inte där jag vill vara, jag trodde att jag hade hittat mig själv iaf lite, men nu känns allt bara förvirrat och helt skumt. Jag hade så himla bra och kände mig så himla lycklig igår hemma hos dig, att bara sitta där i soffan och chilla. Det var härligt, så hur kan något som är fel kännas så rätt? Hur hamnade jag i den här situationen igen?

Sitter nu och lyssnar på Owl City, ritkigt bra faktiskt, pepp och depp på samma gång, det beror på humöret. Mysfaktor måste jag säga. Sitter här och myser och tänker på igår, tänker på attt jag inte ska skicka ett sms till dig, Jag ska låta bli. För jag vill inte ha det som förut, jag vill träffa dig som nu. Eller det vill jag inte men hellre det än ingenting alls. Hur hamnade jag här, när gick det fel?

grattis i efterskott

Grattis bloggen 1 år igår ;)

abstinensbesvär

Okej, att göra det blev inte bättre, att träffa dig gjord mig inte bättre. Det blev värre. Saknaden finns nu som en molnande värk i magen, det känns konstigt, jag som trodde att jag var fri, hur blev det så här? Jag saknar dig enorm mycket och du kommer nog alltid att ha en del i mitt hjärta. Men jag sak försöka att inte träffa dig så ofta, för då ställer jag bara till med problem.

ingen har lust

jag har ingen lust och ingen ork med någonting, jag kom till skolan idag för att få reda på arbetet i datakunskap och för att gå på svenskan. Men antagligen så är jag helt trött för jag tog en allergitablett igår, vid typ fem och då blir jag trött dagen efter, så är det. hm, ja pallar inte, och imorgon måste jag åka till skolan för jag har np i matte. sen naturkunskap i 3 timmar! (DÖÖÖ)!

hmm

trött, men ska snart gå ut i solen och göra läxor ;) duktiga lilla jag haha

orkar

jag orkar inte uppdatera, varför skulle jag göra det för?
jag har ingen lust med något, vilken tur att jag måste !

bluuu

nä okej vet inte vad jag ska skriva. men nu ska jag ut med hundarna sen ska jag sova. GOD natt!

haha

Jag orkar verkligen inte med bloggen just nu. så det får bli något inlägg någon gång ibland sådär ;)

Idag funderar jag på om jag ska plugga, men jag tror att det slutar med att jag kommer att titta på film eller liknande ;)

En sak är fucking jobbigt, jag har virusblåsor i min mun, okul!

Ny dag...

... Och lite piggare. Dock är jag tankspridd, eller har alla tankar fokuserade på ett och samma ställe, dock ett minde bra ställe. Vad fan går jag och tänker så för? ibland är jag ju bra dum xD

inte mig själv

Jag känner inte igen mig själv just nu. Vet inte vem jag är för tillfället, jag kryper in i mig själv och försöker hitta en lite gnutta av det som var jag. Hur ska det bli, om jag inte hittar mig själv? Vem kommer jag att vara då? Jag trodde att jag visste vem jag var, men nu, allt känns bara förvirrat. Hur ska det bli, jag vill inte krypa in i mig själv, jag hade precis kommit ut därifrån. Vad händer nu?


god natt

Nu ska jag sova och vara pigg imorgon på Np i matte. Hoppas det går bra.
hoppas jag är på bättre humör imorgon....
SUCK....
God natt (:

känner mig konstig

Jag vet inte riktigt vad det är men har känt mig lack hela dagen. Jag blir trött på mig själv ibland faktiskt! Vafan, det är ju inte för mkt eller så. Och fick Ronnie abstinens idag och tänkte gå hem till honom idag men han skulle till tyskland, så får väl ta det nästa vecka. SUCK. palla. jag vill inte vara här just nu känner jag.

Ska nog gå ut och fota lite nu tror jag, men är inte säker, får se!

Förstasidan

Okej fick komma på förstasidan i SN, det är ju lite cool. Tyvärr finns inte artikeln på webben så kan inte länka :( Men det var ju lite coolt iaf tycker jag ;) haha.

Okej får bli en dagens ;)
Gråt tills du har slut på tårar
Skrik tills du har tappat dina ord
Spring tills du har tappat orken att fortsätta
Håll dig vaken tills du inte orkar mer
Då, just där, där är tomheten
- Ronja Nilsson

STRAX

Strax prov, hm, undra hur det kommer att gå xD
Kanske mindre bra men vafan haha ;)
Sen vet jag inte om jag kommer att behöva klona mig själv men det lär jag ju märka xD
Har någon något kul de ska göra idag som de vill dela med mig ;)

SN

Ja då lär jag ju märka när jag dyker upp i sn. Jag blev intervjuad av sn idag angående simskolan (:
Ska bli kul att se vad hon skrev att jag sa och hur jag ser ut på bilderna ;)
Lite kul vore det ju om jag hamnade på förstasidan i gnestas sn ;)
- Hej! Hur mår du?

(magvärken!magvärken!magvärken!
sömnlösheten!sömnlösheten!sömnlösheten!
blåskatarren!blåskatarren!blåskatarren!
oförmågan!oförmågan!oförmågan!)

- Tack bra. Och du?
- Peter Curman

...............................

Palla! Jag orkar verkligen inte med denna dag, ville bara dra täcket över huvudet och somna om i morse. Men det kunde jag inte för jag måste va duktig nu fram till lovat och gå i skolan. DÖÖÖ!


OJ

Jag funderade nyss på att bara lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet och dissa världen. Men sen kollade jag nu å klockan och såg att det inte alls var nyss, det var en timme sedan. Vad har jag gjort under den tiden? :O

Ska nog kolla med bror om han kan ta hundarna ikväll så att jag kan gömma mig under täcket nu. HOPPAS HOPPAS.
Ha det bäst o god natt alla! (:

Blir så trött

Jag blir så trött på allt ibland, verkligen riktigt trött.

Det var något du sa till mig igår, som ligger kvar än och gnager, hålet blir större. Vad menar du egentligen? Förlåt för att jag har skurit mig men du kan inte lägga skulden på mig att andra gör det, det är inte rätt. Om dom är dumma o bah "hon är cool hon har skurit sig det tänker jag oxå göra" är det ju deras fel. Inte mitt. Det är ju inte direkt så att jag går runt och ber dem skära sig! Det du sa skaver än, det gnager och växer i mig. Det gör att allt blir jobbigt, att livet känns tungt. Borde du inte vara stolt över mig att jag har tagit mig ur det? Eller är det meningen att du ska trycka ner mig och få mig att skära mig igen?

Dålig människa

Jag känner mig ganska dålig, jag uppdaterade ingenting igår. Det känns inte helt okej faktiskt. Men nu är det i alla fall ny dag och jag ska på kalas ;) Där ska jag vräka i mig massa tårta och välta ut allas glas som står på bordet xD Eller kanske inte riktigt men man kan ju inbilla sig ;)
Snön faller där ute
Bakom gallret sitter du
Du sitter och stirrar
Vad finns det att göra?

Snön smälter där ute
Bakom gallret sitter du
Du skriver ditt namn på väggen
Vad finns det att göra?

Soleb värmer där ute
Bakom gallret sitter du
Du ligger på din säng
Vad finns det att göra?

Regnet smattrar där ute
Bakom gallret sitter du
Du ristar ditt namn på armen
Vad finns det att göra?

Snön glittrar där ute
Bakom gallret sitter du
Du hänger i snaran från taket
Vad finns det att göra?
- Ronja Nilsson

Rastlös

Känner mig väldigt rastlös just nu, har så mycket tankar och ideer men där slutar det. Där tar energin slut. Planera är bäst, för sedan behöver man inte genomföra planerna. Sådan är jag, bara så att alla vet. Jag inväntar nu min moder så att hon kan fixa spelet åt mig så att jag kan spela det sedan (:
Vilket liv jag har ;)

Langa


Att älska är att respektera
Den älskades oberoende
Så tänker jag mig kärleken
Var i helvete håller hon hus
- Claes Andersson

SKA!

Jag ska köpa ett spel idag, det har jag bestämt nu. Så nu hoppas jag bara att mamma eller pappa kommer hem så de kan betala det åt mg, gossip girl får vänta en månad ungefär ;)
Så det så ;P

Redovisnig

nu äre strax redovisning och jag vill inte ha det! Jag tycker inte om det, vill inte stå och redovisa, men vafan det går säkert bra. ;)
Jag är riktigt jävla trött och har ont i nacken. Palla den skiten! Jag är allergisk oxå och jag vill åka hem, NU!
Jag ska nog vänta med att köpa Gossip girl och köpa ett spel ist, haha.

Madicken sitter bredvid mig och stör xD

Känt sig?

Alla har väl någon gång känt sig fet och/eller ful? Jag tror iaf att de flesta har det.
Jag känner mig det väldigt ofta, nästan varje dag, men samtidigt känner jag mig ganska nöjd.
Alltså det kunde ha varit värre. Men ändå. Det är helt ärligt därför jag har börjar "träna" nu. För jag vill komma i form lite, men jag kommer att trappa upp träningen allt eftersom, för då känner jag mig bättre.
Men samtigt känns det onödigt, varför ska jag hålla på o träna? Det räcker väl att jag har slutat äta godis? Hm, nja egentligen inte. Jag tänker bli "smal" eller snarare nå min målvikt, som jag inte tänker avslöja här. haha eller vad jag väger för den delen. Förra sommaren gick jag ner 12 kg sammanlagt, då kände jag mig duktig, sen lyckades jag hålla mig där ikring fram till jul. Sen gick jag upp i vikt igen, inte 12 kilo tack och lov xD Men några extrakilon. Typ 5 kg. Inte hela världen, jag borde bli av med dem ganska så snabbt. Men saken är den att jag behöver gå ner mer i vikt för att må bra. Iaf enligt mitt BMI. Men varför egentligen? Jag trivs med mig själv, så varför ska jag alltid sträva efter något bättre? Hm, okej ett något seriöst inlägg iaf.

Vrider och vänder

Sitter och funderar så det knakar just nu! Ska jag eller ska jag inte det är frågan!

+ Bra underhållning
+ Kan spara
- Kostar pengar
- Kommer behöva köpa fler

Hm, va fan va svårt, hur ska jag göra egentligen?
Ska kolla lite. Sen får vi se haha ;)


Hm,

Okej, har inte så mkt att blogga om idag så här får ni :
De mörka maskarna krälar i deras ansikten
Paniken i deras ögon växer
Jag står och ser på med road min
Mig låter maskarna vara
- Ronja Nilsson

Vitlök och true blood

Sitter och äter en god macka med massa vitlök på, och så hade jag tänkt kika på True blood<3
puss så länge ;)

snubbla på mållinjen

Haha jag fick "bara" 49 besökare igår xD Lite surt men vafan xD
Nu ska jag strax ha dataprov och sen ska jag skriva lite till redovisningen imorgon sen ska jag dra hem haha ;) skönt att komma hem tidigt idag ;)

Vad händer för er idag?

Undra sa flundra

om gädda är en fisk?
Mitt internet laggar lite för tillfället xD
Nu är det dags o gå o sova, undra om jag kan få 9 besökare till innan dagen är slut?
Får väl se imorgon, god natt^^

Dagens * 2

Dagens träning är avklarad och idag ökade jag lite på plankan så det blev 20 situps 20 armhävningar 20 rygglyft och 40 sek plankan (: Det är nice (: Sen blire en promenad i raskt tempo med hundarna^^ Mkt nice (:

På stigar
går man aldrig
riktigt ensam
fötterna har sällskap med
alla steg som
stigit
stigen fram
- Ingrid Sjöstrand

 


 


Magnus<3

Här kommer min första kärleksförklaring(eller nja)

Magnus jag har saknat dig så grymt mycket och jag saknar dig verkligen grymt mycket<3 Förlåt om jag var dryg och så idag, men det har på något sätt blivit en del av den nya Ronja som jag inte vill vara :( Jag försöker att inte vara det men jag ska anstränga mig mer<3 för du är verkligen en helt underbart otrolig vän<3
Älskar dig!<3


Dagen i lite bilder (:


En Oskar på naturhistoriska ;)


En Linus vid en skyllt täckt av små klistermärken man får när man går in :)


En glad Magnus och en glad Ebba i gnesta :)

Bra dag (: <3

Sthlm

sthlm idag då, palla det egentligen. Men jag har inte så mkt val. haha xD så idag kommer min update att suga men det får ni allt stå ut med.

I morse försökte jag få i ett örhänge i ett av mina hål, det gick kalasbra fram till jag skulle knäppa det, DET GICK INTE! Så nu är jag lite ledsen över det xD
sen på tåget trillade kontrollanten över en passagerare xD Det såg himla kul ut faktiskt haha ;) sen tappa han en grej i marken stackars kontrollant xD


Ute och vandrar

Innan jag ska lägga mig nu så tänkte jag skriva ett lagom förvirrat inlägg.

Hur kan man känna sig själv bättre än vad någon annan gör men endå inte veta någonting om vad man vill?
Jag tror att jag vet vad jag vill, men samtidigt har jag ingen aning?
Det var en tanke,

Nu kommer nästa,
Jag har tänkt på en sak, är inte avudnsjuk eller något men min vän Madicken bloggar om hur hon har tagit sig igenom hennes jobbiga stunder/perioder, vilket är sjukt starkt av henne, och det är så trovärdigt alltihopa.
Men om jag skulle få för mig att skriva om hur jag tog mig igenom allt skit som har hänt skulle det vara mycket mindre trovärdigt och jag skulle få många fler ifrågasättanden om det verkligen var så, och jag tror att skillnaden är att madicken har stora ärr över hela armarna medan jag har ett litet område på min vänsta handled med ärr. Man ser att hon har mått dåligt och det gör det mer trovärdigt, att bara skriva en text blir aldrig samma sak. Därför tycker jag att det är bra att Madicken skriver om det, så att man någonstans kan läsa något vettigt där man nästan till 100 % kan veta säkert (för visst, hon kan ju ha photoshopat) Men no way, Madicken är bäst!<3

Igen då

Dags o duscha xD palla det men okej känner mig lite sunkig så visst ;)

Nu är det så att jag pratade med Mimmi ett ganska så bra tag i telefon, de va nice, ni satt och pratade om vilka som vi kommer ihåg från andra avenyn och inte haha xD Det va kul, tänk så mkt man har glömt bort för vi kom inte ihåg alla personer inte haha.

Men efter jag ar duschat så ska jag gå ut med vovvarna sen blire dags för dagens träning som är samma som igår
20 situps 20 arhävningar 20 rygglyft och 30 sek i plankan (:
^^

Kanske skriver ett patetiskt godnatt inlägg sen, vi får se ;)

Puss o kram hallonbanan xD

Promenix

Ska strax ta mig en promenix med hundarna, måste först vänta på att min mat på Cafe World på  fb blir klar xD Oj va mkt saker jag har börjat spela nu då xD

Funderar,

Okej sitter nu och funderar på om det är värt att lägga utt 250 kr på gossip girl, hm alltså jag vet inte riktigt för jag har visserligen pengar men, vill jag slösa dem på gossip girl? Fast iof är det en riktigt bra serie! Jag vet att den är ganska så patetisk men jag bryr mig inte, patetisk we like xD


Jag menar, titta bara på bilden, det skriker patetiskt. Men som sagt, jag är patetisk haha xD

Dikten igen ;)


För dålig för att leva
men för bra för att dö
För svag för att vara
men för stark för att bli
- Ronja Nilsson

Hemlisar ;)

Visste ni att jag är galet rädd för vad folk ska tycka om mig?


HATE!

okej jag ogillar våren ganska mkt. För jag är allergisk, o sen när man har mkt ont i halsen på det, då blir det inte kul... SUCK, därför är lilla jag hemma idag!

Min söta vovve har förföljt mig denna morgon, det gör iof inget för jag tycker om honom <3 han blev hela 9 år i lördags, fina sak<3


HUGO<3

Natten

Nu ska jag strax sova.
Har haft en himla trevlig dag med intressanta samtal här och var ;)
mkt trevligt <3

Nu ska jag bara göra mina 20 situps 20 armhävningar 20 rygglyft och 30 sek plankan sen är första dagen avklarad på mitt nya liv ;)

Tänkvärt

Blomdoft och fågellåt
majnatt i bidan.
Grubbel och ont försåt
för vi åt sidan.

Härlig är jorden. Mer
krävs ej att veta.
Vad - du som bittert ler,
ville du leta?

Famna en still minut
tystna din fråga.
Snart tar ditt fladder slut,
fladdrande låga.
- Nils Ferlin


DÖÖÖ!

Jag är bitter och sur, jävla lärare! BITTERFITTA!. hon har vetat aslänge att jag ska kompletera men hon sa det först nu! DISS.... FITTA!!!!
GAHHHH........

Morgon morgon

Dags för skola. Så är det bara. Dock orkar jag inte men vafan..

Ebba jag tänker på dig gumman<3

Duktig (:

Jag har nu gjort upp ett träningsschema
inte så mkt men det är iaf något ;)
kommer lägga upp dag för dag vad jag ska göra ;)
nu har jag varit ute på en promenix med hundarna (:
det gillar vi. o nu äre sova (:
godnatt ^^

Dagen D

Hahaha xD
D- Dagen är här (lol)

nej men okej, idag var sista dagen jag små åt godis o sånt, lite godis en dag i veckan, så är det fram över. inte varje dag! Fast kommer försöka sluta äta småsaker helt!. så nu vet alla bloggläsare det med, och ja, då måste jag ju hålla det! så var det sagt. Inga pengar med till skolan imorgon!
!

sätt ord på

Jag har på senare tid haft svårt att sätta ord på mina tankar,
det är inte så att jag inte vet vad jag tänker, jag vet bara inte hur jag ska formulera mig.
Jag vill att det ska låta bra, ska bli rätt, så att ingen missförstår mig. Kanske någon dag,
någon gång,
att jag kommer att berätta vad jag verkligen tänker.
Men inte här, inte nu, det går bara inte.

Tankarna är många, och krockar med varandra.
Hur ska jag få någon ordning på dem på ett papper,
när jag inte ens kan få ordning på dem i mitt huvud.
Är det kanske därför man ska skriva, för att få ordning på tankarna i huvudet?
Kunna skriva ner en tanke och sedan släppa den,
så att det blir färre som far runt och krockar,
kanske
Ja kanske är det så,
men inte nu, det blir inte så.


Genomtänkt

så nu har jag tänkt igenom mitt beslut ;)
ska börja med


Jag hatar när det är tyst, jag får nästan panik och måste verkligen anstränga mig för att inte göra något ljud som bryter tystnaden

Home again

Nu är jag hemma, trött och slut xD
Inte lätt när man är allergisk/förkyld.
Palla pallla palla.

Jag ska nog börja göra något till på min blogg ;) inte bara dagens dikt^^
utan något mer, håll utkit under kvällen för då smäller det (tror jag)

Gissa ;)

Huggormen på trappan
reser
sitt lilla
ädla
huvud
och ser på mej
stadigt
som man ser på
det onda
-Ingrid Sjöstrand


Snart ;)

Ska ta en snabb dusch stax, måste bara fixa lite i happy aquarium först ;)

Vackert väder ute idag^^ och jag ska till södertälje :) NIICE!
Sen såg jag att madicken ligger på andra plats på mest aktiva, nu är jag glad för hennes skull (: <3

Film

Idag har jag kollat på film
först The upside of anger och sen Walk the line (:
Dom är bra och jag är trött!
vill sova men måste vänta ungefär en timme till för ska ut med de små fyrbenta sakerna (: haha

tjo (:

Nästan

Nu alla läsare måste jag säga att jag är med och tävlar på denna blogg.
Klicka på länken för att se vad det är och jag lovar; ni kommer inte att bli besvikna!

Dagens dikt:
Du sökte en blomma
och fann en frukt.
Du sökte en källa
och fann ett hav
Du sökte en kvinna
och fann en själ -
du är besviken.
- Edith Södergran


Måste bara säga att mitt internet fungerar nästan som det ska och att jag vill sova xD
Have fun (:

GAH blir galen!

Okej mitt internet borde fungera helt nomalt idag, men neeeej det gör det inte. Va fan är felet? Jag blir tokig, det borde inte sega, det borde fungera att kolla på¨saker och att ha fler än en sida uppe samtidigt, o det borde gå och lyssna på spotify utan att de ska lagga. Men gör det de? Nej. Det laggar. FUCK OFF!

RSS 2.0