Hugo, min vakthund<3

Ja, nu sitter jag här och skriver igen, jag vet inte om det är någon som orkar läsa något om mitt väääldigt meningsfulla(nooot) liv. Men i alla fall, jag vet inte riktigt men ibland händer det att jag tänker en del, som nu till exempel.

Hugo, våran hund, han är 8 år nu. Är en labrador och det som händer med dem när de blir äldre är att de får höftproblem. Detta har börjat hända hugo. Vilket inte känns bra, för nu har han riktigt ont, han får smärtstillande, men han står så lite som möjligt, liggen för det mesta ner och flyttar bara på sig om det verklgen är nödvändigt. Han släpar sitt ben efter sig, och när han går är det nästan så att han skulle kunna fälla krokben på sig själv. När han ska upp och ner ur soffan händer det att han gnäller till. Det är hemkt, Nu vet jag dock inte om jag målde upp en förvrängd bild för er, han är fortfarande glad och hälsar på en när man kommer och vill gå ut å så. Men ändå, han kommer nog inte finnas kvar så länge till....

Den tanken känns riktigt hemsk att tänka, hunden som har varit min vakthund och varit ed halva mitt liv kommer snart inte att finnas här längre. Det ä bara att inse, men jag vill inte, han ska ju finnas i hela mitt liv (vadå, klart han är odödlig?) Nej men så tänkte man ju när man va liten. Och nu vill jag att det ska vara så, att han kommer att finnas hela mitt liv, men jag vet att han inte kommer det.

Jag minns när vi fick hem honom, när vi släppte ner honom på tomten när vi kom hen nosade ha lite på gräsmattan, sedan gick han hem och kissade på min och min brors rumsmatta. Första gången vi var och hälsade på hugo innan vi fick hämta hem honom så var mammas tofflor livsfarliga, det tyckte alla valpar. De stor o skällde på dem, gick närmare, backad, skällde igen och så höll de på. Till slut var det någon valp som var modig nog att gå fram och flytta på den där toffeln som var så himla "farlig"

Såna minnen, finns många fler. Men ett minne när hugo bara var 3 månader tror jag, så skulle jag sova i tält ute på tomten. På morgonen dagen efter när pappa hade varit ute med honom vid 5 tiden eller något, så vägrade hugo att gå in sen, han skulle ligga utanför tältet och vakta mig. Han var rädd för alla ljud o rådjur som skällde. Men han skulle minsan vakta mig för jag är minst. Det visste han.

Min vakthund kommer inte alltid att finnas här för mig... hemskt, men så är det... Det ända jag kan göra är att vara glad så länge vi har honom kvar, men ändå börjar leva med det faktum att han inte kommer finnas kvar så länge till troligen, inte som han mår nu....

Kul grej bara ;)

   Varför är choklad bättre än sex?     1. Du kan skaffa choklad.


     2. Orden "om du älskar mig så sväljer du" har en äkta mening med

           choklad.


     3. Choklad kan ge njutning även när den har blivit mjuk.


     4. Du kan utan risk nyttja choklad medan du kör bil.


     5. Du kan få choklad att räcka så länge du vill.


     6. Du kan äta choklad även tillsammans med din mor.


     7. Choklad bryr sig inte om du biter i "nötterna".


     8. Två personer av samma kön kan äta choklad utan att bli kallade

           snuskiga namn.


     9. Ordet förhållande skrämmer inte iväg choklad.


    10. Du kan ha choklad på ditt skrivbord utan att förnärma dina

            arbetskamrater.


    11. Du kan fråga en främling efter choklad utan att få en örfil.


    12. Man får inte hår i munnen när man äter choklad.


    13. Med choklad behöver man inte fejka.


    14. Choklad gör dig inte gravid.


    15. Du kan äta choklad vilken tid som helst i månaden.


    16. Bra choklad är lätt att hitta.


    17. Du kan ha så många olika sorters choklad du klarar av.


    18. Du kan aldrig bli för ung eller för gammal för choklad.


    19. När du äter choklad håller det inte grannarna vakna.


Hoppas det är du...

happy happy, kan man ju säga! känns riktigt bra, jag vet inte riktigt men jag tror att jag har rätt! hoppas hoppas! Jag menar skulle kännas så bra att bevisa för mamma o pappa att jag har rätt! Men om ni vill veta vad det är jag ska ha rätt om får ni fråga ;) inget jag tänker skylta med här inte :P

Jag kom på en sak! jag har egentligen ingen aning om vad jag vill göra med mitt liv, jag bara lever. Har massa drömmar o planer. Men jag har ingen verklighet på hur mitt liv kan tänkas bli! jag menar, är jag rädd för verkligheten eller vad är det egentligen frågan om? hur svårt kan det vara att någon gång leva i verkligheten? tydligen väldigt svårt för mig. Jag bygger ihop en dröm som jag sedan lever i ett tag, sen ändrar jag drömmen och lever efter den nya istället.

är det så att jag egentligen inte bygger ihop en dröm, utan lever jag egentligen i verkligheten hela tiden? Vad är skillnaden? finns det någon, eller gränsen fårfin och man bara kliver över den hela tiden? fan va man kan fundera o fastna i sina egna tankar, gå i cirklar i hjärnan ett antal gånger. Just nu blev det visst så, inte planerar men, hur fan vet man vad som är verklighet och vad som är drömmar?

Jag är just nu uppe i det blå och tänker på dig! Du får mig att må bra, jag känner att jag verkligen lever när jag är med dig! Lyckan är stor över att ha träffa dig, men den kommer inte att vara för evigt(där kom verkligheten in) jag vet det, du vet det. Det är inte meningen att det ska vara vi, men i mina drömmar är det så! och där tänker jag stanna, tills du vill ta ner mig på jorden igen, det är upp till dig! Jag vill sväva runt i det blå bland mina moln och bara vara lycklig! Självklart kommer jag att bli ledsen när du tar ner mig på jorden igen, ingen tvekan om saken, men det kommer att gå över som med allt annat. Men jag hoppas att du vill leva uppe i det blå med mig ett tag till, sväva runt bland molnen och bara vara, det är så jag vill ha det. Det är så jag vill leva, hur länge, hm vad spelar det för roll? så länge som går helst, just nu vill jag aldrig tappa mina lånade vingar, vill aldrig behöva lämna tillbaka dem. Men jag vet att jag måste, jag vet att verkligheten alltid försöker ta tag i mig och slita av mig mina vingar, så att jag inte kan leva i drömmen, utan landa hårt i verkligheten igen... Hoppas den inte lyckas, hoppas du får bestämma, hoppas du blir den som för mig långsamt ner till verklighete igen. Hoppas, hoppas, hoppas det blir du. Hoppas det dröjer, hoppas det dröjer en hel evighet!

jag tror... jag tror... jag tror verkligen att jag är kär!
<3

vet inte...

Jag vet inte riktigt vad det är som är fel. Men är inne i en period där jag ena dagen mår jättebra o tycker allt är kul o vill göra saker hela tiden. Medan jag andra dagen mår skit o inte vill göra något. Imorse var verkligen allt skit, o då menar jag verkligen allt, förlåt jocke för att jag svek dig o ställde in allt....! jag är verkligen ledsen, men en mer opepp ronja är inte ofta du har sett... Men jag är verkligen ledsen...

Det värsta med allt är att igår hade jag en helt tokbra dag o kände att bättre än så här är det fan svårt att må! "jag kommer vara oslagbar o pepp i minst en vecka" ja så tänkte jag allt, fan det blev inte så. Idag är jag nere o orkar inte göra något alls. Fast det är lite bättre nu än i morse. Men det är fortfarande inte bra. Idag är en sån dag när jag bara vill sitta o kolla på film o äta en ben and jerry's synd bara att jag bor mitt ute i ingenstans o inte kan köpa en ben and jerry's....

Men för att pigga upp mig själv lite så tänker jag skriva om min gårdag som var toppen!:
Började med att jag sov till 10, skönt säger jag bara, vid halv 11 ringer annika o frågar om hon jag o ebba ska hitta på något, "självklart" så sen vid elva kanske klockan var så kom annika o ebba! vi låg o snackade o skratta o hade riktigt kul, sen kom vi på att vi ville till hyttlöt o dansa, o så kom vi på att mr.P har bil, så vi fråga om han hade lust o haka på o dansa lite o sen dra o bada, Det ville han! "nice"

ja sen gick, jag ebba o annika en promenad o sjöng massa sånger o bara prata^^ de va kul! sen drog ebba o annika o käka hos annikas mormor, medan jag åt hemma.  sen vid 7 så kom mr.P o hämta upp mig o sen hämta vi upp ebba o annika! sen bar det av mot hyttlöt för o dansa! xD blev inte så mkt dans men trevligt vare iaf!<3

Så nu sitter jag här o lysnar på the fray's nya album, (som är grymt bra!) o är emo... fast ja, nu känns det lite bättre, alltså ännu lite bättre för jag fick tänka på den riktigt lyckade gårdagen! =)

MEN FÖRLÅT JOCKE!<3


ja, så kan det gå xD

Jobbat idag ^^ det har gått bra ;) eller iaf nästan, idag var en dag som jag kände mig dålig på, att jag inte riktigt klarar av något. Men ja, ibland får man väl lov o ha såna dagar. Just nu skulle jag egentligen bara vilja sova. Jag är trött, har fortfarande inte fått tillbaka min aptit, det känns bra på ett sett men dåligt på ett, jag menar jag kommer ju inte gå upp i vikt för jag vill inte äta, men därimot kanske jag får näringsbrist eller något  o det är inte bra det heller.
Men ja ja, jag orkar för tillfället inte bry mig.
jag orkar inte bry mig om något för tillfället, men ja.... vafan, lite emo får man väl va ibland?

haha kiruna nästa xD

Ja igår kväll va det minst sagt lite turbulent hemma. Typ så jag trodde jag skulle bli fosterhemsplacerad nån stanslångt här ifrån, typ kiruna. Men allt löste sig, eller löste sig o löste sig, mamma o pappa acceperade det lite iaf. De var inte så nöjda över att jag träffar mr.P (som är några år äldre) men ja, jag får iaf träffa honom så det är ju bra.

Vi hade picknick igår på kvällen, o det var riktigt mysigt, satt o bara prata o hade trevligt ;)
fast det tog ett tag innan jag började slappna av med tanke på att jag typ en halvtimme tidigare trodde att jag skulle behöva bo i kiruna. Men ja, det är smällar man får ta.

Idag jobbade jag o det gick massa bra, alla barn va jätteduktiga, men spec en unge, han har typ inte velat vara på det djupa vattnet någoning men idag bah simma han 25 meter på det djupa utan o stanna, sen vila ha lite o sen simma han 25 meter till. värsta duktiga ungen!

nu ska jag fixa mig, ska iväg med mr.P sen^^

måndag... igen...

ja idag är det måndag, först dagen på vecka, känns ganska segt, men ändå bra, jag menar jag har jobbat i en vecka nu o förra veckan tjänade jag 1870 kr det känns riktigt soft faktikt, så då lär jag få typ 7000 kr sammanlagt efter 4 veckor^^ riktigt bra^^

jag är glad =D jag har gått ner nästan 3 kilo på en vecka! o det är inte muskler jag har minskat i, för jaghar cyklat varje dag i en vecka, simmat, rot, o gjort situps o armhävnngar! så om det fortsätter så här blir jag mycket glad!

var vid hyttlöt o dansade lite igår, det var roligt, men jag sakna någon där. Men vi kanske ska träffas idag <3
YEY happyface ;)

jobbade idag, det gick bra =D va lite kallt på land bara :/ det var ganska mycket varmare i vattnet faktiskt! ungarna som var i o simmade var jätteduktiga!

jag har världens sötaste o gosigaste hundar!<33


någonting

Ja nu sitter man här o har ingenting o göra, det enda som finns i mitt huvud är en sak, mr.P det är till viss del jobbigt och till viss del, skönt. Att bara kunna släppa allt annat och inte tänka, det är riktigt skönt.

Jag trodde jag skulle få riktigt jävla damp på min mamma idag, bara för att jag inte ville följa med henne o pappa till Taxinge o fika trodde hon att jag har börjat må dåligt igen. Hon sa typ att "men förra sommaren ville du ju inte följa med någonstans o då började du ju må så himla dåligt" Men jag menar jag mådde dåligt innan, jag brjade må dåligt på våren, jag mådde dåligt därför ville jag inte följa med. Idag är det tvärt om. Jag mår så himla bra och är så himla glad och hoppas på o få träffa mr.P idag =D

Alltså, jag menar, mitt liv har tagit en ny vändning, jag kom in på omvårdnadsprogramet på igelstaviken, jag har ett grymt bra sommarjobb där jag träffar trevliga männsikor, jag tror jag är kär. Bättre kan det ju fan inte vara lix, lr jo om jag träffa folk från tumba å så kanske det skulle vara helt toppen, men jag mår bra, ser inte hon det på mig, vill hon bara se att jag mår dåligt eller? åh va arg jag blev... jaja nu har jag fått avreagera mig^^ det känns bra. puss o hej, leverpastej

Söndag ^^ xD

Söndag idag, Haha lilla Ronja känner sig helt frisk, =D så nu är jag glad, då betyder det att jag kan ut o ha roligt idag faktiskt! haha, jag har bestämt mig för att börja träna lite, alltså lite hemma sådär, typ situps o armhävningar o så^^ det är faktiskt smart, för jag behöver få magmuskler o armmuskler å så. Ikväll kanske det blir att dra till hyttlöt o kolla på folk som dansar gammeldans, ganska kul faktiskt^^ haha, hoppas bara Ebba ska dit så att det blir så, för jag tänker inte åka dit själv inte, aldrig, haha bara sitta där o glo på folk jag inte känner är inte kul xD men om ebba är där kan jag ju glo när hon dansar för hon är bra på det ;) ebba är bra på det mesta hon gör :P haha

Nu vet jag dock inte vad jag ska göra, o sen kom jag på att jag inte är helt frisk tror jag, för jag känner inte för att äta överhuvudtaget faktiskt, men tvingade ner frukost så jag skulle orka med dagen idag^^ haha, eller nej, egentligen för att mamma skulle bli nöjd, och för att jag var hungrig, men jag kände inte för o äta alls, men det kan va bra o äta iaf...

haha puss hej!

Typ bästa fredagen på evigheter<3

Fredagen började med att jag gick upp, åt frukost, gick ut med ena hunden(hugo) sen drog jag till jobbet(simskolelärare) där det började regna men vattnet kändes varmt så det var lyckat, sen sprack det upp o solen började skina. Simmade ett varv runt ön o höll koll på folk som jag har lite ansvar över sådär när jag jobbar^^ Låg kvar ett tag på stranden, o solade ryggen så den får lite färg den oxå xD Sen drog jag hem, gjorde typ inget då. Sen vid 5 så började jag laga mat, fiskpinnar med ris xD så avancerat xD sen la jag mig på soffan o vilade o fördrev tiden, tills jag bad pappa skjutsa mig till klumpen(ett badställe) för jag orkade inte cykla, jag ville in bli blöt i fall det börja regna. Väl där vid klumpen så badade jag o mr.P o vi satt o sncka o hade typ über mysigt, sen började det regna så vi gick in en omklädningshytt o va där ist! mr.P frös så jag värmde honom. Riktigt trevlig o lyckad kväll! Helt underbar.

Lördag, hm, inte hänt å mkt, åkte o till vetrinären, för gemma skulle få en spruta. sen så handlade vi, åkte hem, sova lite, för jag är typ sjuk, ont i magen, mår illa och har ont i huvudet. Efter att ha sovit lite var det dags att dra till stallarholmen o gå på vikingamarknad, Det var sjukt trevligt, träffade Magda o Carot där! typ jättekul har inte träffat dem på jättelänge, nu så sitter jag här o har ingenting o göra. o jag saknar en speciell person<3


RSS 2.0