Vidrig kvinna!

Klicka på denna länk och läs vad denna hemska människa har att säga! Hon hatar verkligen pappor!

Kommentarer
Postat av: SOFIA

Håller med, vidrig!

Hon måste vara väldigt konsekvent och leva kvar på 1900-talet då kvinnan skulle vara hemma med barnet och pappan jobba och tjäna pengar till familjen. Men det är nu ändrade tider och vi lever inte så fortfarande. Den där kvinnan har antagligen svårt att förstå det. Men det är fortfarande hemskt att någon överhuvudtaget kan uttala sig sådär, usch. :)

2012-01-19 @ 18:13:19
URL: http://systrarnaoriginal.blogg.se/
Postat av: MrOskar

Det här är diskriminerande! Visst att det finns orättvisor hos kvinnor men det finns ju så otroligt mycket hos män också, mycket som bara glider förbi utan att folk bryr sig. Hos säger rätt ut att barn skadas av pappor... det är ju absurt! Det är från person till person, inte från kön till kön... ååå blir så sur på sånt här!

2012-01-20 @ 10:42:28
URL: http://mroskarofsweden.soclog.se
Postat av: Alva

Fast nu tycker jag du överdriver.För det första. Hon är ingen hemsk eller vidriga människa för att hon tycker dessa saker. En tanke gör inte att hon är "dålig". Däremot kan det hon säger va vidrigt och hemsk. Är du med?Sen tror jag inte hon hatar pappor. Hon är ju forskare. Sen att hon valt att tolka eller använda sig av material... ja, det är märkligt hur hon kommer fram till det. Men någonstans finns det material som går att tolka till detta. Det gör inte att hon hatar pappor. Eller hur?

2012-01-20 @ 11:08:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0