igår

Igår hade jag värsta tanken på att jag skulle skriva något vettigt ochy stort på bloggen, men idag när jag nu hade tänkt skriva det är allt som bortblåst. Så ni kan väl nöja er med att veta att igår vägde jag och mätte min son på BVC. Han är nu 59cm och väger 6130g :) Min STOORA plutt <3 Han är bäst! :)
hugo och gemma i soffan igår <3

Hm?

vad blir det för väder idag måntro? Ingen som helst aning, antingen klarnar det upp, eller så börjar det regna xD om det inte börjar regna så blir det nog ett besök på stranden eftersom att det inte blev av igår för bilen var för liten för vagnen, men idag har vi "stora" bilen ;)

skrället

vi har blivit med hund :)
vår nya lilla franska bulldog som heter skrället <3

Måndag

Det är lite jobbigt att vara själv hemma med bebis faktiskt, för han sover som sagt väldigt dåligt i vagn och ska hela tiden sova i famnen. Men sånt är livet <3 Nu ska jag dock äta lunch snart och sedan gå och vila ett par timmar hare :)

seg

jag är lite seg på att uppdatera sådär ;) men men, min son börjar bli sitt vanliga jag igen, inte en massa pip och gnäll som förut. Detta kan betyda att han håller på att bli frisk :D

kanske

Kanske ska man passa på att hälsa på folket vid nyckelsjön, jag menar nu när det är fint väder :) Okej Harry Potter igår då, inte allt för bra faktiskt. Jag förstår inte riktigt varför de gjorde två delar av sista boken, båda delarna var nämligen ganska så sega faktiskt. Men men... Känner mig ganska så trött, tog en sovmorgon till kl 9 med min lilla plutt.

dålig mamma

Idag kommer jag att vara en dålig mamma... Jag ska gå på bio. Så jag ska lämna mitt barn hemma med sin morfar, medan jag, min mamma och min bror går och ser sista harry potter. USCH hur kan jag? Eller? Kanske är der bra att jag märker att världen inte går under om jag inte är hemma med mitt barn. Det finns ju ersättning så han behöver ju inte svälta, och pappa har ju trots allt haft 4 ungar och tar bra hand om min son. Så egentligen finns det väl ingen anledning att jag blir en så kallad dålig mamma. Dock tror jag det finns några som kommer att döma mig och säga att jag överger mitt barn och sätt mina egna nöjen före mitt barn. Så är det ju kanske inte riktigt. Men visst, just i detta fall är det så, jag vill gå på bio. Men det är så mycket annat jag kommer att avstå för min sons skull som min familj kommer att göra så jag känner mig inte dålig, för jag vet att han kommer att ha det jättebra hemma med morfar. Men jag kommer sakna min lilla plutt oerhört mycket faktiskt! Väldigt enormt mycket ja! <3

:)

<3

<3
<3

Hugo

"Namnet Hugo är en kortform av det tyska namnet Hubert som är sammansattav två ord som betyder "håg (förstånd, tanke)" och "ljus". Namnet kom till Sverige med ätten Hamilton på 1600-talet."
<3

passande kanske? ;)

otrevligt + trevligt

vaknade imorse och jo, lilla plutt har till sist blivit smittad av mamma - han är förkyld. Kändes ju lite sådär lagom kul kanske... Så det har blivit ganska mycket mys och sömn. <3 Stackars!

Trevligt är dock att finaste Mimmi kom hem och hälsade på! det var evigheter sedan jag träffade henne, öh, typ ett och ett halvt år sedan tror jag. Shit helt otroligt vad tiden går fort! Men nu träffades vi och hon spanade in lilla Hugo. Vad ja har saknat min lilla Mimmi <3

Trevlig sak nummer två är att kusin snart kommer och vi ska ha minifilmkväll, det ni ;) Titta vad mycket jag uppdaterade nu då :P haha ibland händer det grejer :)

När han låg på bb, tänk, det känns som evigheter fast det bara gått 6 veckor <3

Konstigt

Lite konstigt var det att springa på farmor och plastfarfar på vägen ut från vårdcentralen och det enda som sägs är ett "hej" och sen går de vidare. Jag förstår inte riktigt hur man inte kan vilja träffa sitt barnbarn, hålla i det och kolla in likheter. Men ja, antagligen kommer jag inte fatta heller. Men i alla fall, min lilla tjockis vägde 5646g och är 56,5 cm lång ;) det ni, han är en stoor kille :D

BVC + Barnläkare

Idag ska jag till BVC och mäta och väga min lilla plutt, sen ska jag även till barnläkaren som ska kolla på plutten, en sådandär rutinkontroll ni vet ;) Spännande att se hur myckt han väger, det var nästan 4 veckor sen jag vägde honom :) vad gissar ni på, han vägde 4390g förra gången ;)

3 timmar

efter tre timmar vakentid i träck nu på morgonen verkar det som att sonen äntligen bestämt sig för att sova <3 lilla plutten börjar bli stor, han håller sig vaken länge på dagarna <3
titta så stark min lilla plutt är i nacken :) (fotot taget idag)

oj

dålig uppdatering här kanske ;) Ja ja, palla bry sig egentligen! Idag ska jag klippa mig, och sen, hm inget mer... Trevligt att klippa sig i alla fall :)

Babyland

snart ska vi åka till babyland due ;) Ha det bra ni ;)

Karlstad

Med mamma och pappa i Karlstad så är jag, Hugo, min bror och min syster själva hemma och det blir tacos ikväll. Gott. hugo har lite svårigheter med att sova i vagn och i denna värmen känns det inte allt för bra att ha honom i famnen hela tiden faktiskt. Antagligen går det inget bra på tv ikväll så kvällsunderhållningen blir väl sådär lagom kul skulle jag väl tro. Dock har jag Cola och glass så helt dålig bllir den ju inte. Hm känns lite sent att sova middag, annars hade det varit ett bra sätt att fördriva tiden på faktiskt. Jag vill att min mens ska vara slut så jag kan ta årets  första dopp. Vill väldigt gärna bada faktiskt.
<3

Kinkig son

Okej, min lilla gosse han börjat bli en kinkig gosse, han måste somna i famnen, och om man lägger ner honom i vagnen är det risk att man får börja om och plocka upp honom och söva honom i famnen igen. Visst han är väldigt gullig, men det är så varmt oc det blir synd om lilla plutt då! <3 Nu kommer snart min kusin jag aldrig träffat, spännande :)

Leendet

Tänk att ett leende kan göra så gott i själen! Min lilla bebis log idag, ett sådär jättestort och jättevarmt leende, och nu mår mamma bra. Hennes lilla plutt <3 Jag älskade min lilla bebis över allt annat, men nu, nu älskar jag honom ännu mer! <3 helt otroligt, bara för att mamma ler, så ler han :D Då blev jag glad! MIN BEBIS! Dock betyder det att han börjar bli stor, och att resan till att bli vuxen och flytta hemifrån har börjat på riktigt, och det gör mig lite ledsen, jag vill alltid ha min lilla plutt <3

besök

Igår kom farbror med familj på besök, det var riktigt trevligt och både jag och Hugo fick presenter :) Sen när de hade åkt, så drog jag, Hugo, mamma och pappa till gnetsa och åt på kolgrillsbaren. Där vare riktigt nice faktiskt, de har fixat det jättemysigt och det var gott käk! Fett värt att åka dit :)

Mammas lilla Jabba the Hutt xD <3

1 månad

idag var det en månad sedan Hugo föddes <3 Livet med Hugo är helt underbart, och denna månad har gått så jävla fort! Helt sjukt, jag älskar min unge så enormt mycket! Men jag ska inte heller ljuga och säga att allt är som en bal på slottet. Jag känner mig förvirrad, ensam och totalt bortkommen emellan åt. Men jag älskar min bebis och är världens lyckligaste <3 Grattis lilla Hugo, en månad idag <3
på BB, typ nyss utkommen <3

Stallarholmen

Idag blir det stallarholmen och vikingamarknad för hela slanten, trevligt värre ;) 
finis <3

mens

Livet är himla orättvist faktiskt, ett par dagaer efter att man slutat blöda efter förlossningen så får man mens, inte okej! Fick mens i förrgår och då hade jag inte blödit på några dagar.... Ibland känns det lite orättvist faktiskt. Nu ska jag hoppa in i duschen för jag och mamma ska åka in till gnesta. hare

VARMT

Alltså jag dör! Det är varmt och jag måste byta kläder 20 ggr om för mitt barn kräks på dem XD Livet är inte alltid lätt ska jag be att få tala om! HAHA ;) Nu har vi i alla fall ström här, den kom tillbaka vid kl 3. Skönt. Snart ska min familj åka iväg, så det blir bara jag och lilla Hugo hemma <3

egentligen

det skulle egentligen vara ganska mysigt med strömavbrott om det skedde på kvällen när det var mörkt, man hade hunnit koka en kopp te innan, sitta ute med tända ljus och mysig musik och några vänner. Tyvärr blir det sällan så, man hinner definitivt inte koka te innan det blir trömavbrott för man har ju ingen aning om när det ska bli. Strömmen kom tillbaka i några sekunder, sen försvann den igen. Hugo sitter i bärselen och sover mot mitt bröst, jag lyssnar på james blunt och känner mig lite i mysstämning. Antagligen kommer min dator att dö snart och det gör mig lite ledsen.
Jag skulle ringa och boka dag för dop idag men om strömmen inte kommer tillbaka innan 12 måste jag göra det på måndag för min mottagning på min telefon dör alltid när det är strömmavbrott, vilket suger ganska hårt. Jag vill ha Hugos dopdatum inbokat nu ju!

negativa dagen

Felsökning pågår
Start: 2011-07-01 10:02
Vi har just nu problem med elförsörjningen i ert område. Vi undersöker felet men vet ännu inte allt som behöver åtgärdas och kan därför inte ange en tidpunkt när det kan vara avhjälpt. Vi beklagar de eventuella problem detta kan medföra.
"Felsökning pågår
Start: 2011-07-01 10:02
Vi har just nu problem med elförsörjningen i ert område. Vi undersöker felet men vet ännu inte allt som behöver åtgärdas och kan därför inte ange en tidpunkt när det kan vara avhjälpt. Vi beklagar de eventuella problem detta kan medföra."
Hade inte tänkt delta i negativa dagen på facebook, men när det blir strömavbrott kan det vara värt det ;) hoppas batteriet på datorn räcker länge

RSS 2.0