ojojojoj

<3

tankar

Tankarna far runt i mitt huvud, hur är det egentligen och hur kommer det egentligen att bli? Fast det är sant, just nu är jag för hungrig för att orka tänka, och det luktar mat. Men ändå, alla dessa jävla tankar, hur kommer det sig? varför är jag rädd, var det inte detta jag ville? Fast vet jag säkert? Egentligen inte, och egentligen vet jag ingenting faktiskt. Jag vet bara att jag vill veta, men jag är rädd. Och nu ska jag låta bli o tänka o försöka jobba lite matte så jag slutar ligga efter, efter att ha missat två lektioner, jag känner mig dålig!

slö idag

Sitter o kollar på idol just nu xD Har kollat på de programmen jag missat under jokkmokksresan ;) lol på lilla mig xD

home

Nu är jag hemma, eller kom hem igår. Men är ledig från skolan idag med så är hemma idag ;) SKÖÖÖNT ska alla bara veta xD Begravningen var superfin<3 verkligen fin, och nu orkar jag inte skriva mer, jag måste packa upp o sen plugga.

Sitter i bilen utanför umeå. Bara 40 mil...

Sitter i bilen utanför umeå. Bara 40 mil kvar. Känns bra att vara på väg o att vi inte kommer att komma fram helt sent. Hoppas allt är bra med alla, jag känner mig inte på topp.


strax

Så sitter jag i bilen på väg till jokkmokk. har en klump i halsen som gör att det känns som jag mår illa.... Ha det bra, kommer att mobilblogga, tror jag. Annars vet jag inte hur mycket uppdatering ni kommer att få.

Hästarna betar i sin hage, några strimmo...

Hästarna betar i sin hage, några strimmor från solen lyser igenom, annars 2s det mörkt. Känner mig lite vemodig just nu. Kanske blir bättre under dagen får vi hoppas. Det är en vacker morgon. Solen ger allt en ny färg. Himlen ser blåare ut och gräset grönare. Jag sitter på bussen på väg till skolan, jag trivs på bussen med detta humör. Jag kan tänka mig bort, o jag reser framåt, bort. Tomheten känns skön, den är tyst. Den magiska stunden är snart över, det är strax dags att byta buss. Jag hoppas att alla får en riktigt bra dag. :)


Kvällen nalkas, dagen har varit hyfsad. D...

Kvällen nalkas, dagen har varit hyfsad. Det har lite till o från känts som någon huggit mig med kniv i magen. Men jag står ut, om det inte slutar på länge får jag väl kolla upp det. Men en dag 2s ingen fara. Det kan vara gaser, vad som helst. Oroar mig i alla fall inte, lite smärta ibland kan man ju stå ut med xD åt ordentligt med lunch så har inte känt mig så hungrig nu på eftermiddagen o det är oxå skönt. Nu sitter jag i bussen på väg hem, skönt. Intäkt blir det att kolla på idol, house o packa. Jag kommer nämligen inte att hinna packa imorgon o på torsdag astidigt åker jag. Känner mig på lagom bra humor o lyssnar på lars <3 livet känns ändå ganska bra. om exakt en vecka kommer jag att vara hemma o troligtvis ta igen det jag missat på matematiken medan jag är borta. Den 18e oktober kommer jag att veta hur det gick, lite nervöst faktisk. Hoppas att någon orkar läsa igenom hela inlägget :p


?

Tänk om? tänk om inte? Väldigt många tankar snurrar runt i mitt huvud just nu faktiskt.... Orkar inte ens tänka.... men kan inte släppa det.... KUK OXÅ!

Haha höll på att missa bussen bara för ...

Haha höll på att missa bussen bara för att jag stod o tänkte på annat xD så kan det gå. Det roligaste var att jag stöd vid busshållsplatsen xD men vilken tur att jag märkte i sista sekund att det hade stannat en grön stor buss precis framför mig :p ibland blir det så. nu tänker jag vara lite seriös här, det var ju val igår. Hela 6 % i lilla kommunen Gnesta är nu sverigedemokrater. Känns inte riktigt bra, hur gick det till? Så alliansen har makten i Gnesta men inte majoritet, utan troligtvis har sverigedemokraterna utslagsroll, fan inte bra. Det är läskigt faktiskt! Jag blir mörkrädd. Sen har jag för mig att igår kväll hade sverigedemokraterna 5,9 % i riksdagen, illa. Vänstern har 5,5 % o då kan man ju ställa sig frågan vad känns värst att vara, vänsterpartist eller nynazist? Det är vidrigt!


hemligt

jag sov 12 och en halv timme inatt xD det är sjukt ;) Men jag känner mig fortfarande lite trött faktsikt xD Så kanske lägger mig tidigt ikväll med haha ;)

Nu ska jag strax åka till ebba o leka med henne ;)

halv åtta

är klockan och jag vill redan sova, känner mig slut? Lite konstigt ändå? Ja ja måste hålla mig vaken i två timmar till typ så jag kan gå ut med hundarna o grejer ;)
Så får allt hålla mig uppe lite till xD

hemma

Hemma nu och är JÄVLIGT trött, att jobba gick bra :) Kändes bra, även om en del barn inte hade någon större lust att lyssna på vad som sades så gick det bra, jag känner mig nöjd :D

Hjälpte sedan till på familjensdag i björnlunda, det var oxå nice, men hade inte så mycket enegi kvar då men vafan så äre, bara att köra på ;)

Nu blir det att skriva om lite anteckningar och kolla på vänner ;) vänner är nice! :D

morn

nu är det dags för en ny dag... Känner mig inte jättepigg på den, men först blire jobb o sen kanske hjälpa till på någon familjedag i björnlunda. nåt som kyrkan håller. får se vad som händer ;)

nu ska jag vara seriös

som sagt så ska jag vara seriös och plugga matte. Missade ju lektionen igår och måste lära mig räta linjens ekvation på egen hand nu, tror någon att det kommer gå bra? Jag tvivlar faktiskt lite. Jag inser nu att donkeyboy är grymt bra och bra musik att plugga till ;)

hemma idag med

Mår inge bra så blev hemma idag med, får se hur jag känner mig senare idag om jag kan jobba imorgon, i värsta fall får jag väl jobba i vilket fall. Jag överlever nog men kanske inte så bra att göra det när man är sjuk... Ja ja nu ska jag vila för jag är trött... God natt

Donkeyboy

Okej, sitter och lyssnar på donkeyboy just nu, har ont i magen och känner inte för något, vilken tur att donkeyboy får mig att må lite bra då ;) Måste kissa o ska snart gå o lägga mig, har börjat lägga mig tidigt, men det är fett smart då orkar jag mer xD Imorgon blir det att gå upp för att gå till skolan (peppar peppar) Har inte tid o va hemma o ska umgås med finaste ebba sen oxå, om jag är frisk! Vilket jag tänker vara....

Nu ska jag fixa mig för sängen xD inte riktigt gå o sova än kanske, men ha allt gjort så det bara är att krypa till kojs sen när jag känner att det är dags ;)


trött som en?

Jag är verkligen riktigt trött, ändå sov jag till halv elva och gick och vilade vid typ 1... Har ont i huvudet med.... Har haft ont i mitt huvud hela veckan. Jag har faktiskt ingen lust att vara sjuk. Imorgon måste jag nästan gå till skolan, men det är en kort dag så jag kanske klarar av det.

Ebba, jag behöver träffa dig och prata! <3

Säkert!

Okej sitter o knarkar säkerts nya skiva "facit" på spotify, Annika Norlin äger verkligen! Det är tufft att man fortfarande kan göra så bra musik ;)

Alla borde lyssna på Säkert!

inte kul

Mår illa, funkade inte att äta. Känner mig dock fortfarande hungrig så får väl äta igen, ska snart göra det. Bara ett problem, vad fan ska jag äta?

inte riktigt

helt bra inte, jag mår ganska illa faktiskt, men klämer i mig käk i alla fall och hoppas det blir bättre, jag hatar att må illa.... Bara jag inte kräks, då blir det att vara hemma imorgon med och det går i verkligen inte för sig..... Debatt då som jag måste vara med på.

undrar gör jag

Om jag kommer till skolan imorgon, har ont i huvudet, mår illa och har förhöjd kroppstemp nu så vi får väl se. Jag åker väl dit o i värsta fall får jag väl åka hem. Nej man helt seriöst, det kan gå som det går, inget jag kan göra något åt.... ja ja...

inte okej

Inte okej tycker jag... har i tre dagar nu haft jätteont i huvudet... o förresten varit väldigt hungrig, MAT!

njomen?

Okej, sova? Ja låter riktigt skönt, men ska försöka hålla mig vaken så jag kan gå o lägga mig tidigt ist, mkt bättre ;)

dödödö

Okej, skola idag igen då, sen ska jag jobba... har ingen lust faktiskt om jag ska vara ärlig. Men men det blir nog bra sen när jag väl jobbar ;)

Jag håller btw på o få ett rödlyse på min näsa, känns inte sådär jätteroligt faktiskt, men vafan då kan ju jag hoppa in ifall ett av alla rödlysen som finns skulle gå sönder ;)

Hon säger att jag skulle bli olycklig, me...

Hon säger att jag skulle bli olycklig, men vad vet hon? Jag förstår inte vad som finns att vara olycklig över, egentligen. Hon är konstig, konstig men bra. Jag tror verkligen inte att jag skulle bli olycklig, alla tankar som finns, både ne bra o dåliga. När jag sedan har tänkt allt vinner det bra i alla fall. Varför skulle jag bli olycklig? Det finns ingen anledning. Lycka säger jag bara, lycka


bara för

att jag är bäst ska jag sova strax xD är så jävla trött!

bra skit

Ung Vänster vill ha en offentligt finansierad och offentligt driven skola. Det ger de bästa möjligheterna att stimulera kritiskt och demokratiskt tänkande. Vi kräver att nedskärningarna i kommunerna som genomförts av både högern och socialdemokraterna stoppas och vi kräver mer pengar till kommunerna. Det skulle både garantera en bättre skola och skapa nya arbetstillfällen.

Skolan ska vara avgiftsfri - även när det gäller skolmåltider, kopiering och annat material. Skolan skall omfattas av en lag som garanterar en minimistandard med bland annat max 25 elever i varje klass, gratis läromedel och skoltransporter samt hemspråks- och stödundervisning till alla som behöver det.

Ung Vänster arbetar för en demokratisk skola där eleverna får ett större inflytande över undervisningen. Vi vill avskaffa betygen eftersom betyg skapar konkurrens och ett ensidigt individtänkande. Betyg mäter inte kunskap, utan sätts mer eller mindre godtyckligt av läraren och idag pluggar många bara för betygen. Många avhåller sig därför från att kritisera och ifrågasätta läraren och undervisningen.

Ung Vänster anser att den sociala snedrekryteringen till högskola och universitet måste brytas. Vi kämpar för att studiemedlen skall höjas och vi vill införa studielön. En studielön skulle motivera fler ur arbetarklassen att studera vidare efter gymnasiet. Vi vill att genusperspektivet skall genomsyra all undervisning på universitet och högskolor och satsa mer pengar på kvinnoforskningen. Vi vill också att kårobligatoriet bevaras som en garant för att studenternas intressen tillvaratas.  Vi vill bryta näringslivets inflytande över utbildningen och stoppa marknadsanpassningen av universitet och högskolor.


tänkte

skriva värsta seriösa inlägget men vet inte hur jag ska formulera mig... Så får bli lite strunt i stället. Nu är jag hungrig, jag mår nästan illa för att jag är hungrig och har ont i huvudet.... Suck, blir trött på det, andra dagen i rad som jag har ont i mitt stackars lilla huvud ;)

Idag känns allt som kan vara fel helt fel...

Idag känns allt som kan vara fel helt fel. Jag har inget humör till något känns det som och jag har verkligen ingen lust att vara i skolan. O helt ärligt vet jag inte om jag orkar vara där hela dagen heller, jag känner mig sjuk. skolfoto idag, känns sådär, men varför bry sig? Folk säger att man måste stå ut med det i ett helt år, men det är ju bara att låta bli att kolla på det, eller har jag fel? Varför göra en så stor grej av det egentligen? Det är bara ett foto o blir man ful är det ju bara att låta bli o kolla på sig. Men men.


lolz

Hemma från skolan, sköönt. Har haft så jäla ont i huvudet idag o varit så trött xD Sen höll jag på att börja gråta i skolan med, på engelskan...? Hm vad fan va de egentligen?

Elegi hörs ur mina hörlurar. Jag skulle ...

Elegi hörs ur mina hörlurar. Jag skulle kunna börja tänka och sedan aldrig sluta. Men varför? Vad är poängen med det? Att bli fast i en tanke jag faktiskt inte kan göra något åt. Yeah right, verkar ganska korkat. Så nu släpper jag tanken o säger god morgon, rise and shine.


gottis

Okej käkade nyss kräftor som mormor o tord hade fiskat upp igår tror jag ;) De var smarriga! MUMS! ville bara att ni skulle veta det ;)

Landin

Igår var jag, pappa och oskar på Landin. Oskar tyckte det nästan sög, han gillade det inte. Men jag diggar det. Landin är nice! förra hösten skrev jag något jättekreativt om landin. Okej förra hösten var jag väldigt kreativ, det gick väldigt bra att skriva då. Kanske var för att det var under den tiden jag fortfarande tänkte på peter pan ungefär hela tiden.

Men tillbaka till landin. Alla var fulla, väldigt fulla men de var glada i alla fall. Jag kan tycka att fulla människor är lite jobbigt faktiskt. Men de gick ganska så bra. Musiken var suverän(enligt mig) Texterna på låtarna är riktigt bra och musiken med. Jag sitter just nu och poppar landin, eller okej, inte poppar kanske men har lite mysvolym på ;) Träffade peter pan på landin, han var lite nykter ibörjan, när jag sen skulle gå var jag jättefull. Det var så skönt att träffa honom utan att längta efter honom på något sätt ;) Det ni xD

Men allt som allt, kvällen var riktigt lyckad och Landin ägde(som vanligt)

VILL

Okej nu längtar jag riktigt mycket till våren och det är enbart för att svt börjar visa true blood då, eller säsong(?) 3. Jag vill ha vår jag vill ha vår nu!

Btw jag har ont i magen... suck... O i fredags o lördags mådde jag illa. Inte kul o va jag.

vafan vet jag?

Inte mkt egentligen.... Ska nog lägga mig på min säng och läsa lite, hm eller kanske sova xD

???

Okej, opepp.... död.... vill sova xD ha det bra

trött och kall

Undra om jag ska bli sjuk igen. Jag fryser och är trött, men det kanske blir bättre sen när jag har ätit och så. Haha det lär jag ju märka.

Just nu skulle jag kunna uppdaterta värsta grejen, skulle kunna skriva asmkt, om det inte vore för en blockerning.... Jag vet verkligen inte hur jag ska formulera mig och nu MÅSTE jag springa och kissa.

dötrist

Okej just för tillfället har jag verkligen riktigt tråkigt! Alltså verkligen tråkigt, kanske ska lägga mig o sova en stund bara för att xD

tänk alltså

Okej, tänk om lix.... Verkligen tänk om xD Haha ;) Det ni xD

duscha snart ;)

Snart ska jag duscha faktiskt. Känner mig lite för seg för att göra det än xD Haha
Oskar sov hos mig inatt sen åkte han hem för ett tag sedan för att fräscha till sig sen ska han hit igen o vi ska på Landin :D Det ska bli kul! :) YEY

ny dag dåra

Okej, sista skoldagen för denna vecka och jag tänkte verkligen stanna hemma, alltså på riktigt. Men sen masade jag mig upp ur sängen och okte till skolan så nu sitter jag här. Skönt att det bara är kort dag i alla fall xD Men en liiite onödig dag med xD PALLA PALLA PALLA xD ikväll ska jag sova haha. o imorgon är jag ledig så då ska jag sooova, känner att det behövs.

Kanske ger er läsare ett vettigt inlägg sen, men inte nu för nu är jag för trött xD
Juste håll tummarna för mig! <3 ;)

Idol

Okej av det jag har sett på idol nu så tycker jag att det är pretty dåligt. Fattar inte grejen, om jag sitter framför tv:n vill jag ju se uttagningarna på tv, inte behöva kolla på webben för att se alla.... Eller för att se fler.... Bajs.... Hoppas de blir bättre sen när alla uttagningar är klara! Annars bojkottar jag nog hela grejen!

Solen lyser, gardinerna hänger för föns...

Solen lyser, gardinerna hänger för fönstret. Bussens motorljud blandat med musiken i öronen gör mig lugn. Tankarna far iväg. De far till drömmen jag knappt vågar tänka på. En kittlande varm känsla sprider sig i magen. Men ändå, drömmen kan vara långt borta eller nära. Egentligen vet jag inte. Jag vet bara att jag gillar att drömma och att jag vill att drömmen ska vara nära. Ändå finns det en känsla av oro, nästan som kramp. Det kommer att lösa sig, det vet jag. Men oron kommer att finnas där ändå.


god morgon :)

Jag har börjat blogga från mobilen och det funkar kalas, så nu kanske ni kommer få vettigare inlägg från mig ;)

Livet är inte alltid som det borde. Tanka...

Livet är inte alltid som det borde. Tankarna far iväg, musiken ur gitarren gör mig lugn, det får mig att samla mina tankar. Jag trivs på bob, känner mig lugn här. Jag får vara den jag vill. Bob är bra


Att träna gick riktigt dåligt, jag var v...

Att träna gick riktigt dåligt, jag var verkligen inte frisk nog att göra det. Jag frös riktigt mycket o hade ingen ork alls. Nu blir det bob o humorkväll :) trevligt :) under dagen har jag inte alls tänkt mycket på min dröm, den kom upp nu. När jag är själv drömmer jag, om allt som kan gå snett och allt som kan bli bra. Jag trivs med min dröm, men det är samtidigt något som skrämmer mig. Tänk om?


En ny dag gryr, det är dags att vakna upp...

En ny dag gryr, det är dags att vakna upp ur drömmen. Fast ett litet tag till tänker jag stanna kvar. Bara drömma mig bort och se det liv som jag verkligen inte lever. En dag kan det bli verklighet, snart. Jag tror att jag skulle bli lycklig, men egentligen kan jag inte veta, jag har ingen aning. Men jag föreställer mig lycklig, jag blir glad när jag tänker på det. Värmen i bröstet sprider sig i hela kroppen när jag tänker på det. En liten känsla, för en så liten sak, som kan bli så stor. Nu tänker jag vakna upp ur min dröm och sitta se lektionerna i skolan och återgå till min dröm när jag sedan kommer hem.


hahaha

Gjorde ett test på svd om vilket parti jag tillhörde, gissa vad jag blev? :D

Hjälp

Okej nu har jag skickat in mitt första bidrag till en tävling, läskigt! Fett med läskigt! :O :O

home again

Okej kom hem för en stund sedan ;) Har vandrat runt med oskar i södertälje,
o juste, jag, oskar och matilda pratade lite med några vänsterpartister oxå xD De va inte jättekul, för jag kunde inte ställa några roliga frågor haha xD För de pratade om sakerna innan jag hann fråga xD LOLZ

jomenvisstdu

Okej, matte sen, palla det. Min snälla vän Oskar, pratade med hans lärare idag så han ska läsa mina dikter o säga vad han tycker ;) Det var snällt.

Jag är pretty opepp på matte, men vafan det är bara att jobba på. det är ju bara en termin xD ;) Sen efter matten har vi omvårdnad som betyder hälsa xD Det är mitt fina nyckelord på förra veckans lektion haha haha xD Då ser ju läraren att jag fått in något i huvudet i alla fall ;)

Puss hej leverpastej.

<3

Jag blir glad av dig, jag mår bra med dig. Du är egentligen helt jävla underbar! <3 Frågan är bara hur jag ska inse de för mig själv? Undra om jag ska ta tidiga bussen imorgon o gå till den? så att jag får en promenad. Men troligtvis inte, sova är för skönt. xD

Jag tycker om dig! <3

hemma

Nu är jag hemma efter en lång dag. Jag har först varit i skolan, vilket gick ganska bra faktiskt. ;) Sen så var jag med oskar, kollade på när han klippte sig o sen åkte vi hem till honom. Väl där lekte vi med hans lillesyster och sen pratade vi, det var skönt<3

måndag

Idag är det första dagen på en ny vecka... Känns som veckan kommer att bli lång.... Har ingen lust.... Ha det bra alla.

av farfar

Till sist

Till sist i en blek, blå gryning
förs jag mot okänt land.
Lyssnar till vattnets dyning
ser svagt konturer av en strand.
Där sitter en vän vid en nying -
står upp, sträcker ut sin hand...
av: Villy Nilsson

till farfar

"Dit du en gång velat,

Har du nu nått fram

Vägen du en gång letade efter,

Finns nu framför dig

Din längtan är nu slut,

Äntligen finner du ro

När dagen sakta gryr,

Kommer vi dig minnas

Du har nu startat ditt livs äventyr"

Av: Ronja Nilsson


tomt

Just nu känner jag min faktsikt bara tom. Det kom egentligen väldigt plötsligt att han dog. Okej han hade tarmvred och han behövde opereras, men operationen hade gått bra sa de, jag trodde att allt var okej nu. Sedan kom pappa och berättade för mig mitt när jag höll på att städa att farfar hade dött. Då viste jag inte riktigt hur jag skulle reagera, började nästan skratta för att jag trodde att han skojade, det kunde ju inte vara sant. Sen blev jag bara stel, han hade verkligen dött. Vid 5 tiden i morse dog han. Sen började jag gråta, jag grät... Nu är jag helt utmattad och tom. Jag kommer att sakna honom, min farfar, min hjälte<3 I mina ögon var han näst intill odödlig. Han hade haft väldigt många hjärtinfarkter, hade massor med vatten i kroppen och var gammal. Men han höll sig vid liv, han hade bestämt sig för att bli älst i släkten. Det blev han oxå, den 26:e augusti fyllde han 85 år och blev då älst. Han hade uppnått sitt mål. Inte långt efter det dog han, den 5:e september 2010.

Farfar jag tänker på dig <3

Ensam, övergiven. Du var odödlig, du sk...

Ensam, övergiven. Du var odödlig, du skulle inte dö. Operationen gick bra. Du skulle allt leva ett tag till, men nu är det slut. Du var ensam, du hade ingen hos dig.


R.I.P

Okej, städat rummet och kollat på vänner har jag gjort idag. Jag är helt slut, har gråtit en del med.... Fick veta när jag var mitt uppe i städningen att farfar dött :( Kändes inte så där jättekul kanske... <3 Fast i somras så kändes det som om det var sista gången jag skulle träffa honom. Så jag fick ju i alla fall säga hejdå... Har ingen lust att skriva mer. Nu ska jag deppa lite o sen ta ett bad tror jag.... skönt
<3

tvång

Idag har jag ett enda stort tvång, jag MÅSTE städa mitt rum. Det ser förjävligt ut..... Så det är väl bara att sätta igång. Förhoppningsvis tar det ju inte hela dagen..... ha det bra

strax

ska jag sova, så det så. Eller ja om typ en halvtimme eller så. Men jag tänker inte uppdatera mer idag iaf. Ingen läser ändå så.... Palla

inte

Jag kan inte skriva om någonting som inte finns, men det är det enda jag vill skriva om. Något så stort, något så litet, men det går inte. Det finns inte, jag kan inte skriva om det.... Jag vill, men det går inte, Jag kan inte skriva om det. Kan inte skriva om det lilla. Det lilla som blir stort, det stora som blir litet. Det blir inte vacker som jag vill att det ska bli, det blir inte på något sätt rätt. Det går inte. Det stora, det lilla får vänta. Så är det.

jo men vadå?

Alltså okej, jag har ungefär en tanke i mitt huvud just nu och det är den enda tankar jag har haft på aslänge... Så är det. Känner mig duktig som i alla fall har fokuserat på läxor och sådant, känner mig lite bra då :) Men vadå jag ska ju vara en duktig elev nu, måste skärpa mig och ta skolan på allvar, måste ju kunna bli i alla fall något ;)

vill, men

Jag vet inte hur jag ska lyckas. Jag vill skriva, men något blockerar..... Sug kuk

dunder

Okej jag är typ dunderförkyld, men ingen feber tack och lov. Imorgon blir det bara att ta det lugnt framför tvn eller datorn. Måste bli frisk till på måndag. Jag hade nämligen tänkt o vara i skolan varje dag denna termin, så jag ska fan inte vara sjuk..... Så är det bara, men dock kanske jag kommer att vara det. För jag funderar på att ringa öron-näsa-hals mottagningen i nyköping och fixa en tid så de kan kolla på mina halsmandlar igen. Jag vill ta bort dem. Visst de har blivit lite mindre men jag har märkt att jag har fått svårare att svälja, känns som om de är ivägen. O sen har jag sen jag först fick ont i dem haft mindre ork... Fett jobbigt, blir typ anfodd av att gå två meter.... Palla den skiten. Jag vill ta bort dem! Så ska ringa dem någon dag nästa vecka tror jag.

vem

Vem är jag att dömma? Vem är jag att säga något? Jag är inte bättre än någon annan. Varför tror jag att jag är speciell? Det kan jag undra faktiskt. Jag vill tro, men kan inte... Hur ska det egentligen gå? Hur ska det bli? Jag vill, men ändå? Jag har ingen aning...

uppdaterat massor

idag men ingen har typ läst det iaf... surt. Men men.... Palla bry sig xD

duktiga jag ;)

idag har jag ringt länstrafiken och klagat xD Känner mig lite duktig då faktiskt ;)

DUKTIGA JAG

Haha nu känner jag mig fett duktig, bloggar en gång till idag xD Det är bäst! ;)

Vi har nu rast från samhällskunskapen, o en del är lite mindre smarta än andra ;)

blubb

Sitter i skolan och blir sur över att inget fungerar.... suck... men vafan man får väl vara glad ändå? eller? haha.... Jävla bussar som inte fungerar... ska vara en arg människa och ringa till länstrafiken idag och klaga, o jag ska klaga massa!

kanske

Ska jag göra något galet, men nu ska jag sova och se till att inte bli sjuk xD Måste läna igen böcker på biblioteket imorgon oxå!

okej, jag är riktigt jävla trött, palla skolan.... Men vafan jag ska stå ut! Vill bara åka hem och sova just nu.
vad händer sen då? Ingen aning xD
Kanske tvingar Oskar att åka tåg med mig eller så ;)


morgon

Första september är det idag och jag ska låta bli godis, hur bra kommer det att gå? Hm? Nu ska jag fixa det sista sen gå till bussen, så ha en bra dag alla. Jag tror nämligen att jag inte kommer att uppdatera mer idag faktiskt :D

RSS 2.0