dagen

Okej sen efter skolan åkte jag ju då till södertälje och kära Madicken följde med mig <3 Det var trevligt, jag köpte julklapp till mormor och så köpte jag mina första bebiskläder <3

och jag hade tänkt lägga upp dem idag men min dator är cp så det fungerar inte....

brev till dig

Liam eller Cassandra skulle barnet heta, vårt barn. Fortfarande är det vårt barn men inte på samma sätt. Barnet som ligger i min mage komer inte att heta Liam eller Cassandra. fast egentligen vet jag inte vad bebis ska heta. Jag tror att man inte kan veta det helt säkert förrän man ser barnet men så klart har jag funderat på namn. Om det blir en pojke tror jag att han ska heta Hugo och om det blir en tjej tror jag att hon ska heta Lotus.

Det har hänt för mycket för att det någonsin ska kunna bli på samma sätt. Jag kan bara prata utifrån mig och jag tänker hålla mig till det. Jag har blivit för sårade och kränkt för att det någonsin ska kunna bli som det borde vara. Jag vill inte längre vara med dig(som i umgås) och inte heller ha dig nära. Problemet är dock att du är far till mitt barn och du har all rätt i världen att träffa det. Den rätten kommer jag inte heller att försöka ta ifrån dig. Det finns saker som tar emot dock, det är att mitt barn; för mitt barns pappa har velat att barent inte fanns, att jag skulle göra abort. Den tanken kommer alltid att finnas, du ville inte ha dit barn. Ditt eget kött och blod ville du döda. Kanske vill du det än det vet jag inte och inte heller vill jag veta. Allt prat om hur omogen du är och hur du absolut inte skulle klara av att ta hand om ett barn sitter etsat i mig. Dock finns det en sak som sitter värre inpräntat i mig. "Barnet kommer att må dåligt om det föds" kommer alltid att finnas kvar, just den meningen kommer jag aldrig någonsin att glömma. Med den meningen blev det påtagligt (ur mitt perspektiv) att du tycker att jag kommer att bli en dålig mamma. Även om det inte var så du menade bryr jag mig faktiskt inte om för det är en mening som är öppen för just den tolkningen. Så jag bryr mig inte om att du i efterhand försöker säga att du aldrig har sagt att barnet kommer att må dåligt när det föds. Smaka på meningen "barnet kommer att må dåligt om det föds" och säg sedan att min tolkning är helt obegriplig, för det tror jag inte att du kommer att kunna säga.

Det var egentligen vad jag hade att säga. Barnet kommer aldrig för mig att vara ditt i den benämning det var tänkt. Det är mitt barn, med dig som pappa </3

<3

Efter skolan idag ska jag köpa mina första barnkläder, jag har inte vågat det innan för tänk om det blev missfall? Shit! Men nu blev det inte det och jag är glad och ska fira med barnkläder. Foton på hur de ser ut kommer upp när jag kommer hem, så klart måste jag dela med mig av bebiskläder eftersom att det är de sötase kläderna som fins <3 Någon annan som ska göra något kul efter skolan?


NP i engelska

Okej nationella idag inehöll två delar, läsdelen gik rent ut sagt åt helvete. Så fort jag hade läst två rader höll mina ögon på att stängas och jag höll på att somna. Sjukt jobbigt för det tog så mycket energi av att hålla sig vaken att jag knappt hade någon kvar åt att fokusera på provet.... Så där blir det nog ett stort fett IG skulle jag gissa! okej inte så kul att få ig på nationella men jag kan faktiskt inte rå för att något skumt hände med min hjärnaxD

Lyssna delen gick det mycket bättre på, jag svarade på alla saker och jag förstod huvudsakligen vad som sades. Så kan ju känna mig lite duktig på den delen i alla fall ;)
Som ni kanske förstår är engelska inte riktigt min starka grej och jag tror verkligen inte heller att jag är bra på det, så det har blivit en block i huvudet på mig som säger att jag inte kan eneglska fast jag försöker verkligen jobba bort den. ;)

Någon mer som haft Np idag? :)


vecka 14

Barnet

Fostret kan hicka. Kroppsdelarna är nu så tydliga att man till och med kan se vilket kön det har.

Fostret rör på sig i fostervattnet.

Mamma

Den trötthet du känt i början av graviditeten kan börja avta och du börjar känna dig piggare igen. Huden på magen tänjs ut. Hos många gravida kan en mörk strimma, kallad Linea nigra, synas mitt på magen. Den beror antagligen på hormonella förändringar och brukar oftast blekna bort när barnet är fött för att försvinna helt efter något år. Undvik att sola under graviditeten eftersom det är lätt att få pigmentfläckar.

Bröstvårtorna och området runtomkring bröstvårtorna kan bli mörkare. Din livmoder är nu ungefär lika stor som en grapefrukt. Är det andra eller tredje graviditeten kan du uppleva att magen är större än första gången. Uppdatera din familj hela tiden om hur du känner dig så de kan stötta och hjälpa dig.

Taget från vårdguiden.se


Godnatt

Nu måste jag sova, ska gå upp lite tidigare imorgon än vad jag brukar för vi har prov.... Inte kul hatar att gå upp.... Men va tusan hoppas det går bra, nationella i engelska så inte så mycket man kan plugga till xD


sova nu kanske

Har sådan god lust att sova nu, jag är riktigt trött faktiskt...
Har en helt underbart härlig klass faktiskt, fick många grattis av folket <3 vilket kändes väldigt bra. Linda började gråta för att hon blev glad och när jag berättade det för min lärare började även hon att gråta för att hon blev glad, jag har så mycket fint folk runt mig <3 jag blir så glad! Det är så skönt att kunna prata öppet om det faktiskt, att slippa smyga och bli tyst när folk kommer. För så är det jag är gravid, och missfallsrisken är mycket liten nu <3

Jag är glad och har ont i magen, det känns som om livmodern växer, vilket jag är glad över för tidigare under graviditeten har jag inte känt något alls i magen och det är något jag har velat göra. Det känns typ som att ha mensverk men lite mer, jag gillar det ;)

Min alldeles egna bebis växer i mig! Helt enormt och lite läskigt. Men jag känner mig redo och jag tror att jag kommer att bli en bra mamma faktiskt, fick även höra det idag och då blev jag glad :D <3
Nu orkar jag faktiskt inte skriva mer helt ärligt.... Ha det bra alla
Puss <3

Skola

Okej skola idag då ;) I helgen har jag som sagt julstädat men även spelat rollercoaster och pharaoh asroliga spel! Himla glad blev jag när dom kom på posten :)

Och så att alla vet, 13+0 idag, missfallsrisken minskar mycket, jag vänar barn och jag är glad för det :D

lol

Julpyntat i helgen, så nu är det julfint, alla julgardiner och saker är uppe ;) och jag längtar verkligen till julen känner jag! jag vill ha jul nu! Verkligen nu! Och snart är det faktiskt jul, 26 dagar kvar bara, de är snart ;)

narnia

Har tittat på narnia och prins caspian nu, o duschat! Den filmen är bra den! Och låten som är på slutet är nog bäst tror jag, älskar den!
"Now we're back to the beginning
It's just a feeling and no one knows yet
But just because they can't feel it, too
Doesn't means that you have to forget
Let your memories grow stronger and stronger
Till they're before your eyes
You'll come back when they call you
No need to say goodbye
You'll come back when they call you
No need to say goodbye"

mat

okej nu är det dags för mig att laga mat, dock vet jag inte vad. Sen måste jag nog plugga lite teckenkommunikation annars kommer det att gå åt skogen på tisdag. Just det ja, jag får ju inte glömma att jag måste duscha sen oxå. Hm.... Sova tidigt ikväll låter skönt. Jag tror det ja. Ha det bra alla, får se om jag uppdaterar mer sen, troligen inte men man vet aldrig ;)

trötthet

Tröttheten väller över mig. Jag är så trött att jag bara vil sova, ska nog göra det oxå. Helt slut. Har hänt absolut ingenting idag, egentligen inte idag. men samtidigt har det hänt massor. Känner mig helt slut faktiskt! Tänker nog sova nu. eller i alla fall vila lite!

....

Vet inte riktigt vad som händer, ska försöka uppdatera lite oftare, och det hjälper med tidsinställda inlägg faktiskt, då kan jag ju skriva något vettigt och sen bestämma när det ska upp ;)
Detta är en test haha så inget vettigt inlägg faktiskt :)

skrika

Egentligen vill jag bara skriva ut det för hela världen, eller en del av mig vill det medan en annan del inte alls vill. Känner mig enormt kluven faktiskt. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, det känns för konstigt faktiskt.... Helt ärligt vet jag inte vad jag ska skriva just nu heller faktiskt. Det är bara helt black out när jag försöker samla mina tankar.

Så jag kan ju säga så här.... Min mp3 har gått sönder och nu känns det väldigt jobbigt, jag tyckte om min mp3...

nja

inte riktigt lust helt ärligt.... Känner mig trött och lite bitter sådär :( Har ont i min rygg..... inte kul alls faktiskt! Nej men nu ska jag vara lite happy face och vara glad, eller försöka. Ha en bra dag alla :D

nervös

Men jag tänker inte säga för vad;)

Idag spelade vi vollyboll på idrotten, jag säger bara: Aldrig mer! Det är verkligen inte min sport över huvudtaget! Jag hatar det! Blä! skulle slå iväg bollen och träffade den precis på knogen. så nu är den svullen och gör ont! inte kul!

måndag morgon

Och jag vill åka hem. Känner mig astrött! Sova..... Nja nej nu är jag ju ändå i skolan så vadå? Lika bra o stanna kvar, jag tog till och med mig kläder till idrotten ;) det ni, det händer inte ofta haha

ny vecka

imorgon är det måndag, och jag har absolut ingen lust faktiskt. Vill ha helg i typ en hel evighet. Pallar inte någon skit.... Vill bara sova, och äta, för äta måste jag. Men sova vill jag, och jag längtar varje morgon när jag går upp till att det ska bli kväll så att jag kan gå och lägga mig. Sen på kvällen tänker jag att jag ska sova tidigt och sen är jag uppe länge i alla fall. Som typ idag, hade jag tänkt lägga mig vid halv tio, och nu har jag inte ens gått ut med hundarna. Segt, och jag är knäpp faktiskt. Imorgon ska jag lägga mig tidigt, det behövs faktiskt. Hoppas alla har en fortsatt trevlig kväll alla. Nu ska jag strax sova. God natt

tja

Okej känner mig som i en berg-och-dalbana just nu faktiskt. Känner mig helt förvirrad och helt slut. Jag känner mig rädd. tänk om något är fel? kanske naturliga tankar, men jag är rädd. men en sak vet jag, jag kommer att klara mig utan dig!

Elegi

"Du ser andra halvan av solen när den sjunker i väst
Jag sitter ensam här och undrar var vi hamnar härnäst
Med dig på andra sidan jorden får jag tid till ingenting
Medan natten fäller blå, kalla skuggor häromkring"
"Vi står tysta framför skälet, där sommaren tar slut
Som tonårsbarn på hemväg efter gårdagens debut
Nu skulle inget bli som förr, vi var i en annan division
Vi kunde höra höstens mörka vatten brusa under bron"

galet, lite i alla fall

Okej, liet galet är det att jag sitter och ändrar i gamla texter jag har skrivit. Jag hatar egentligen att göra det. Men jag kan inte stå ut med den dåliga svenskan som är rakt igenom den texten. Det är helt sjukt vad dålig svenska det var. Dock slog det mig, antagligen så anser bara jag det, alltså inte för att på något sätt säga att jag är lite bättre(vilket jag är xD) så en texten egentligen inte dålig. Jag är bra på att skriva, men även jag kan utvecklas, vilket känns skönt ska alla veta! god natt alla, kanske någon gång lägger jag upp den uppdaterade versionen av Peter Pan. För språket suger i den gammla och det är fullt ab helt skumt uppbyggda meningar haha.

Sova nu

Nu är det dags att sova faktiskt. Först måste jag säga att imorgon ska jag på läger o det ska bli fetingskoj ;) Det ni och sen vill jag säga att jag just lyssnade på backstreet boys. det kändes bra, lite nostalgi sådär ;) bara så alla vet. Puss och godnatt

bowla

Okej om ca 45 min ska jag åka och bowla ;) Det ska bli kul :D Vad jag har gjort under dagen är att läsa svenska, så att jag har lite koll på provet ;) sen har jag läst ut boken "man kan inte säga allt" En mycket bra bok men med sämsta tänkbara slut.... Så det blev jag lite arg på faktiskt! Har lite ont i magen men tror att det kommer att gå över ;) Får man väl hoppas. Så alla människor, vad ska ni göra idag? :)

strax

Ska jag kolla på house, sen ska jag sova, det ska bli riktigt skönt att sova i sin egen säng inatt ;) Lol kalla mig hemmakär men va tusan. Min säng är skönast helt ärligt!

Ha det bra o jag har varit bäst på att uppdatera idag haha ;)

Dear John

Okej istället för att läsa svenska kollade jag på Dear John och satt och grät. Det är skönt att gråta tycker jag. Även fast jag såg Dear John 4 gånger på 3 dagar i somras så gråter jag nu i alla fall. Jag tror att det skulle hända samma om jag kollade på allt för min syster faktiskt. Jag tror att jag skulle gråta lika mycket om jag såg den idag som när jag såg den på bio för första gången. Och Emma(länkning fungerar ej)  kan intyga på att jag grät massor. Men som sagt att gråta är skönt och jag behöver göra det ibland, liksom rensa känslorna och bara släppa lös allt! så en uppmaning till folk, gråt! Det är inget fel med att gråta, det är starkt!

Bra helg + gårdag

I söndags träffade jag Mimmi <3 Jag har inte träffat henne sen i maj så det var helt sjukt kul! Har saknat henne så grymt mycket! Tyvärr togs inga bilder av mig o madicken skulle lägga upp bilder på sin blogg, men har hon gjort det? Nej. Men vatusan. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, känns som om alla ord är fjuttiga och inte räcker till. Det var så otroligt roligt att träffa henne igen och när jag träffade henne märkte jag på riktigt hur tomt det är utan henne. Det är konstigt egentligen, att man inte riktigt märker hur det är när någon är borta förrän man träffar personen igen, så är det i alla fall för mig. Mimmi är i alla fall bäst<3 Och jag längtar till jul så jag kan träffa henne igen!

Gårdagen var bra, pluggade matte först, sen läste jag lite bok och sådär. Efter det träffade jag Ebba, Annika, Eve och Sassa. Gårdagens citat "Fem våta brudar i en bastu" Det uppkom för att vi satt och basta och var så varma så att svetten rann om oss, till och med om benen rann det xD Det var helt sjukt trevligt att sitta i bastun och bara snacka skit. Sov sedan hos Annika, eller hos hennes mormor, men där sov ju Annika med ;)

Idag har jag varit duktig och mailat in min vänsterpartigrej till Sara, så nu får hon inte klaga längre. Funderar nu på att läsa lite svenska, eftersom att vi har prov direkt efter lovet. Alltså på måndag, och jag har missat en del så måste låsa om tristan och isolde och sådant ;) Fast ett ganska chill prov verkar det som. Nu har jag skrivit massor och ska därför sluta, haha ;)

Den som läser allt, var glad för att jag uppdaterar ibland i alla fall ;) Jag ska försöka uppdatera mera! Det ni ;)

RSS 2.0