2:a

Okej andra dagen på jobbet gick bättre ;) Ganska chill ;) Inte så solbränd och ingen solsting här än ;) kanske kommer xD Skulle inte förvåna mig.

Det blir lättare att tänka ut vad jag vill ibland. Just nu är det inte så. Förvirringen är total och det finns bara en sak som jag faktiskt vill, men det går inte. Hur blev det så här och hur hamnade jag i denna situation? hur kan jag ens tänka på det egentligen? Det är så sjukt, men kan inte sluta tänka på det.

1:a

Första dagen på jobbet, det var kaos. Men det var kul att träffa allt folk igen ;)
Kändes riktigt bra faktiskt! Trivs verkligen vid sjön. Undra hur morgondagen blir ^^

Ibland är allt bra, ibland inte. Så går det alltid till, men ibland känns det jobbigare än andra gånger. Just nu är det en blandning av allting och jag vet inte hur jag ska handskas med det.

O_o

Jobb imorgo, första dagen, är lite nervös faktiskt. Egentligen borde jag sova nu, men måste kolla mina fiskar xD

Det är skönt att prata med dig, även fast jag inte säger så mycket så trivs jag i dett sällskap. Problemet är bara att jag är rädd att säga för mycket till dig. Jag vill prata med dig om saker, men vågar inte. Vill fortsätta ha dig i mitt liv.

blir

ibland blir jag så trött på dig. När ska du ordna upp ditt liv? När ska du inse att du är vuxen och måste ta ansvar, du måste bryta dig loss ur dina gamla mönster och stå upp dig. Alla säger att du är så social och så duktig, men det är ju bara ditt skal, när ska dessa människor se igenom, in till ditt skal? Du skäms ju över att vara den du är, men ändra på dig då!

långhårig

Det är skönt att inte ha något hår på huvudet knappt, och nu har det gått snart två veckor sedan jag rakade av mig håret och tycker redan att jag är långhårig, hur gick det till? Jag gillar att vara rakad, jag passar i det och jag trivs, kanske ska fortsätta, får se.
Nu ska jag gå ut med mormors hund på en liten promenad och sedan är det dags att sova, är så grymt trött att ögonen faller ihop nu snart, men jag har varit vaken i 36 timmar i sträck snart, och det var vad jag skulle vara. Så so long suckers, have fun. I will go to bed.

TRÖTT

Nu är det så att jag visst har varit vaken i 34 timmar haha ;)
Har hjälpt mamma med att skruva ihop de nya utemöblerna, hade tänkt fråga ebba om hon ville bada med mig ikväll men det blir för sent så får väl skippa det... Jag som var så sugen på att bada. Riktigt sugen, kanske tar en sväng på förmiddagen till en sjö och hoppar i. hehe ;)
Ska kolla gossip girl snart, om jag inte somnar framför den haha, finns en risk men jag vill vara uppe i 36 timmar, det känns bra haha xD

Snygga va? ;)

Nice (:

Shit va inte hemma igår så blev lite överraskad att jag vann hos Conler men det var nice för jag fick massa glada kommentarer om mitt hår ;) jag blev glad ^^
En kommentar var

"tror folk att du är en kille nu?
inget illa menat, det var gölligt :D"

Den gjorde mig faktiskt lite extra glad och den tänker jag svara på^^
Haha nej det tror de inte, ser inte så manlig ut i ansiktet och jag har bröst, så nej. Ingen har frågat om jag är kille men jag tycker att det skulle vara roligt om någon gjorde det. Tänk om värsta snygga bruden började ragga på mig för att hon trodde jag är kille, då vet jag ju att jag alltid kan byta kön och så är mitt liv bra ;)
Nej men, ingen har frågat, men skulle vara kul ;)

har sovit över på bob, eller så mkt sova blev det inte jag har nu inte sovit på 30,5 timmar, och jag känner mig pigg haha ;) Antagligen lär jag bli trött sen men det får jag ta då haha xD
Har haft det så hilma trevligt, jag trivs verkligen med de människorna och det är så bra! Jag känner mig bra och uppskattad där. <3 Tack för en helt fantastisk övernattning, jag kommer att leva på minnet av den teknikfria tiden under bob övernattningen, det var riktigt nice ;)

Puss

Vaken

Måste börja packa till övernattningen på BOB, vet dock inte vad jag ska ha med mig haha så det lbir lite svårt. Men jag tror nog att ett par mjukisbyxor och en tröja blir bra, sovsaker så klart ^^

nu vill jag att brevbäraren ska ha kommit med posten, men får väl hålla mig ett litet tag till ;)

dags att sova

Dags att gå till sängs ;) Nu är det så att jag hoppas att alla håller tummarna för mig så att gossip girl ligger i brevlådan imorgon ^^
Då skulle jag bli väldigt glad haha ;)

varit en bra dag med blev inget cyklande som var tänkt, men men får väl cykla som en tok under veckorna jag jobbar haha ;)

Dear John

Alltså en av de bästa filmer jag sett! Jag grät verkligen, jag känner mig tårögd och lyssnar på musiken från filmen på spotify. Jag kan inte beskriva den(skulle aldrig kunna bli en resencent?) men den var riktigt bra. Oj det var skönt att få gråta i alla fall, man behöver det ibland. <3

hoppas hoppas ;)

Hoppas hoppas jag vinner Conlers Mini goodiebag

blev väldigt sugen faktiskt (:
Hoppas hoppas hoppas <3

Okej

Nu är det så att jag sitter och lyssnar på massa gammal svensk musik, riktigt bra tycker jag, just nu är det Himlen runt hörnet med Lisa nilsson  som spelas. alltså allt om att all musik ska vara på engelska o sånt, vi i sverige ska anpassa oss så mkt efter usa, o i usa förstår de ju inte svenska xD Men alltså texterna blir ju faktiskt riktigt mycket bättre oftast om de är på svenska för svenska är det språk de oftast kan bäst och som de pratar. Så nu har jag haft ett lit vettigt inlägg i alla fall ;)
Jag hyllar den svenska musiken :D

SOOOL

Ska snart lägga mig med en bok i gräset och sola min rygg ;) den behöver oxå lite färg så inte alla bländas när de ser den haha ;)

ska

Nu ska jag spela lite dator, sen tänkte jag försöka komma i säng lite tidigt ikväll haha ;) Får se hur det går, hej hopp gummisnopp xD

ny frissa ;)

eller okej fixade den för en vecka sen så då var det....

.... inget hår alls xD

lite mer seriöst

Okej hur ska min dag bli då? ingen som helst aning. Jag kanske kollar på tv, jag hoppas mamma inte säger jag måte hjälpa henne klippa gemma för det har jag ingen lust med. Så det så. Annas kanske jag spelar lite dator, det är kul med ^^


bajs

nu är jag vaken xD hm sitter o pratar med syster i telefon det är kul xD

Rubrikbrist

Okej kommer inte på någon bra rubrik så är det. Kommer inte på något vettigt att skriva heller så ja.

Det finns alltid en väg att gå och det är alltid du som väljer vilken du ska gå, så du kan aldrig skylla på någon annan om du inte lyckas på den väg du väljer.

ny morgon

Ny dag, ska hitta en bra bok och sedan lägga mig ute i solen och läsa. Så skönt, längtar till jag får hem gossip girl, kunde inte låta bli att beställa den. Det blåser lite ute, men varmt är det ändå, skönt. Jag gillar sommaren, kanske ska jag fota lite oxå. Det får vi se. hoppas solen håller i sig (:

känner mig duktig

känner mig duktig på att uppdatera ;)
Haha har kollat på Hercules den är bra. Passar mormors hund, hon är sööt <3
ska snart äta mat, sen får jag väl se vad som händer, känner mig rastlös haha ^^

Morgontrött

Blubb *_* nej men okej, jag vet inte riktigt men idag har jag lust att göra absolut ingenting, kanske sova haha xD
Ska kanske övningsköra med mamma idag ;) haha

Varför,

Alltså verkligen, varför? Här går jag hemma helt isolerad från omvärlden och trivs med det. Alltså jag gillar det, visst dagarna flyter ihop o massa saker, men det är skönt.

Hur ska jag göra för att tänka om? Hur ska jag lyckas få det annorlunda, eller vill jag ens det? Hur kommer det att bli om det fortsätter? en massa frågor, inga svar.

trött

en vecka har gått, fan va tiden går fort. Tycker att jag borde få information om sommarjobb snart, men nejdå. Bara en vecka kvar sen börjar jag jobba(tror jag)

3:e dagen

nej men vad fan har hänt? ska jag börja blogga om patetiskt larv som egentligen inte faller mig i smaken igen? Hm tydligen...

Börjar må lite bättre nu, men är fortfarande förvirrad och känner mig dryg, okej just för tillfället vill jag känna mig dryg, men inte på det sättet.
hare gött

snart iväg

Nu ska jag snart bli hämtad så att jag kan följa med BOB gänget till gustavsvik ;) ska bli så himla kul haha (;
Alla lär ju få en smärre chock när de ser mig xD haha

gjort något galet

haha nu har jag gjort något lite galet ;) Jag har svarat på en annons om brevvänner. mer än så säger jag inte men jag tycker det är kul ;)

Vad nu?

Okej, inte riktigt klokt är det här xD Jag uppdaterar igen haha, funderar på att använda hårborttagningsmedel på mina ben nu för orkar inte raka dem xD fast det är typ mindre besvär att raka dem men shit samma haha ;) får se vad det blir haha xD

Övningskörde med mamma idag, det gick åt skogen först haha xD jag lyckades inte få bilen att åka framåt mer än när jag gjorde ett hopp fram när jag fick motorstopp haha. Sen lyckades jag få bilen att åka fram men det var läskigt nog att bara gasa så mamma fick hjälpa mig att styra xD men sen lyckades jag styra och gasa o växla själv ;) Allt gick super tills jag höll på att köra rätt in i ett typ garage haha xD Det hade inte varit så bra så då fick jag tvärnita haha;) men allt som allt gick det bra och jag är nöjd, på torsdag ska vi på det igen, hoppas det går bättre då haha ;)

Oj idag igen

vad har hänt, uppdaterar jag idag med. haha xD just nu fördriver jag tiden och väntar på att mamma ska bli klar så att vi sen kan övningsköra, så är det ;)

Har för tillfället drabbats av en enorm lathet och orkar inte röra mig från datorn ;)

sån är jag

"Stackars den som inte bryr sig
stackars hon som aldrig fryser
och alltid får vad hon vill ha
Ja stackars hon som har det bra"

jag vet inte hur jag ska hitta tillbaka, men jag orkar inte bry mig, och helt ärligt verkar inte många bry sig över huvudtaget. Men det spelar ingen roll, jag trivs så här, jag trivs här i mitten. Att bara sväva runt och bara vara. Inte behöva tänka utan bara vara. Där är jag nu, och jag trivs.

Falskt?

Hur kan något man tror på och är nästan helt övertygad om vara falskt? Eller det finns inget som säger att det är det, men det känns så. Jag vet inte varför, men jag är less. Så är det bara. Jag är less på all skit och på att känna mig dålig. Så nu är det slut med det, eller ja till en viss del kanske. Måste även säga att jag är trött på detta väder, kan det inte bli varmt och soligt igen. Jag saknar det!

...

Till dig:
Hur kan något som redan var bestämt bli till något som aldrig varit?


Till dig

Till dig:
Lätta dina vingar och lämna mig kvar. Utforska världen men låt mig stanna.


brevvän

Undra sa flundra xD
Nej men koom på en sak, jag vill breväxla med någon, har aldrig gjort det förut och känner ett orehört sug efter att testa! så säg till för fan ;)

VAARMT

Okej varmt så att jag håller på att smälla av i datorsalen. OKUL! Jag svettas! tror att det kan ha och göra med att jag inte är fult frisk, typ ganska sjuk! HAHA

hade till en början en plan att skriva ett seriöst inlägg så att madicken kunde bli stolt över mig men pallar inte. Så det här får bli mitt inlägg för dagen för när jag kommer hem orkar jag inte blogga xD

Just det när jag kommer hem hoppas jag att mamma kan raka mitt hår ;) Skulle vara nice faktsikt ;) haha. Palla mer nu. ska sitta o klaga o hålla på att dö........ haha!!!!

Hur ska det bli nu? Vad är det som jag egentligen har gjort? Lär väl märka.


Bra men konstig helg

Oj då min helg har varit så grymt bra, men konstig med. Känner mig helt trött så kanske uppdaterar mer om min helg någon gång. Hej då

Nu så

Nu så ska jag börja ha min blogg till vad jag hade den till förut. Att ventilera mig och att utveckla mitt skrivande. Så är det, är trött på den här blogghysterin som finns och tänker inte falla för grupptrycket. Nu var det bestämt

BRIST PÅ RUBRIK

Ja nu sitter jag på datorkunskapen och är lite nerövs xD nej men jag är uttråkad och vill veta vad jag fått för betyg på mitt powerpointarbete ;)

tänkte göra något jag inte gjort på länge xD

"Känner mig så hjälplös
I denna obrukbara tid
Kan inget ge mig kraft
Jag vill ha nytt liv
I denna sankbara Mark
Bara kunna stå på egna ben
Skjutas framåt med tiden
och ej fly något mer"
- Morgan Persson


Namn

Hm, jag och Oskar har pratat om namn på våra kanske kommande barn xD O vår son ska heta Liam och vår dotter ska hete Cassandra enligt mig och Kassandra enligt Oskar ;)

Sen ska vi skaffa två barn efter typ 15 år när Cassandra o Liam är typ 15 xD o sonen ska heta Patrik och dottern ska heta Loree enligt mig och Laurie enligt oskar xD

Detta är bara vår lite halvflummiga plan och vi är inte sams om stavningen på namnen xD


BLUBB *_*

Haha, jag har tråkigt o jag blir galen på min tele. Den hänger sig hela tiden! så nu måste jag antagligen byta telefon och det vill jag inte för då måste jag antingen låsa upp min teliabundna telefon och ha überkort batteritid eller så får jag ta min ännu äldre tele och hålla på o skriva av en massa nummer för den kan bara ha ett telefonnummer på varje kontakt. GAHHH! GALET!

BLUBB *_*


RSS 2.0