Hm, tisdag =D

Har sommarlov o sitter just nu hos en vän o har tråkigt, haha xD han skulle iväg och fixa nån bil så jag får vänta tills han kommer tillbaka. Igår hade vi vår sista teaterföreställning, vilket var både skönt och sorligt. Innan vi började spela var jag inte alls pepp. Men när vi väl hade kommit igång var det massa kul. Och tack för en riktigt lyckad "efterfest" det var rikigt kul o jag va gla =D

gnestadagen!

jag vet att jag inte var så snäll igår (på kvällen)mot er, främst mot dig emma. men jag vet inte riktigt men jag tycker ändå inte att jag behandla er orättvist. Jag hade sett fram emot dagen med er, vi skulle springa runt i gnesta o ha kul, men när e första som man får höra är "så nu har vi sett o hört hur det är, nu kan vi lika gärna åka hem" då var det inte så kul, då kändes det som om jag hade tvigat dit er o ni verkligen, verkligen hatade det. jag måste säga att jag flera gånge tänkte springa ifrån er o säga "men oj,  tog ni vägen?"men jag gjorde inte det för vänner gör inte så. men jag måste säga att jag blev glad när ni gick, för att ha en svans 5 meter bakom som bara önskade sig långt därifrån va fan inte kul! jag kände mig inte värd ett dugg, som om jag inte betydde någnting alls för er, o det var hemskt, för ni är ändå några av mina bästa vänner, hoppas jag? Jag älskar er, det gör jag verkligen, men igår så sårade ni mig verkligen och fick mig att känna mig värdelös och betydelselös. Som tur va förtörde ni inte hela min dag, bara 1½ timme ungefär men som dock kändes oändlig!
Magnus, Ebba, Annika, Monika och många fler, tack för en riktigt lyckad eftermiddag!<3 puss på er, jag hade vakligen riktigt roligt!

RSS 2.0